Trenger du hjelp?
52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

"Parking Only" – retro blikkskilt

Fra kr 99
Incl. VAT
- +
Et skilt som passer ypperlig til garasjen. Et skilt som stolt viser at her er det kun BMWs, VWs eller Harley Davidsons som kan parkere. Enten det er sant, eller bare for å gjøre naboene sjalu, er det uansett en kul idé for alle som er bilinteresserte (eller interesserte i å late som at man er det).
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Skaff deg et blikkskilt som viser hvilke biler som får lov til å parkere i oppkjørselen eller garasjen din. Dette skiltet er kult og retro og sender tankene rett tilbake til 80-tallets bilfilmer. Skiltet indikerer at det finnes enorme hestekrefter innenfor garasjeporten, men trenger slettes ikke å stemme overens med virkeligheten. Hver og én av de tre skiltene er laget av en ekstra tykk blikkplate og motivet er trykket på flere nivåer. Resultatet er et typisk, litt tredimensjonalt inntrykk.

Disse ikoniske bilskiltene tar seg flott ut nesten hvor som helst og er en perfekt gave til et retroelskende menneske med interesse for bil og svunne tider. En original gave som faller i smak, og er akkurat passe stor å gi bort til en hvilken som helst anledning.

Detaljinformasjon

"... Parking Only" – Retro blikkskilt

  • Format: VW, BMW eller Harley Davidson
  • Av ekstra sterk stålblikk
  • Flere forhåndsborrede hull for opphenging
  • 20 x 30 cm

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2019-02-22T08:09:11+00:00