Trenger du hjelp?

Party-pinne-sett på trær, 9 stk.

kr 209
Incl. VAT
- +
Den perfekte gaven for alle som ser etter spesielle ting for møblering av hjemmet. Ikke bare til fest, men som nyttige hjelpere på brunsjbuffeter, og en fantastisk mulighet til å tilføre litt farge mellom de smakfulle godbitene.
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Dette lille treet er mer enn bare en enkel dekorasjon! Grenene i treet har små hull, som de enkelte pinnene settes gjennom. Med det søte og fargerike fugle-designet på de 8 små pinnene, våkner det enkle treet bokstavelig talt til liv. Det fargerike settet på 8 passer utmerket til å stikke i små godbiter, tapas og antipasta – uansett om det er til den neste festen eller brunsjen, så forblir fingrene rene, og den morsomme maten vokser ved hver lille bit!

Et virkelig flott alternativ til den obligatoriske og ganske visuelt fantasiløse tannpirkeren. Denne gaven passer garantert til venner og familie som ser etter søte, små ting. Til bursdagen, påske eller flytting til en ny leilighet – dette søte, lekne og samtidig nyttige tilbehøret kan ikke lenger mangle i hjemmet.

Detaljinformasjon

Party-pinne-sett på trær, 9 stk.

  • Sett med 8, inkludert treet som står
  • Mål: 40 x 170 x 192 mm
  • Inkludert gavepapir

Produktomtaler

Write a review
2020-05-24T22:26:25+00:00