Trenger du hjelp?
52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Party-sett til skrivebordet

kr 95
Incl. VAT
- +
Bursdager bør feires – spesielt på arbeidsplassen! Det er nøyaktig ved slike anledninger at det passer med et party-sett til skrivebordet: hattene på, kast konfettien i været og vær klar til fest! En vakker gave til søte kontorer og populære veiledere.
This gift is popular! Only 1 item left
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Morsom festhatt, papirkrans i miniatyr, fargerik konfetti, et skilt til fødselsdagsbarnet, piler som peker på døra til kontoret, et selvlaget Happy Birthday-banner … party-settet har det meste! Disse vakre, dekorative elementene er også fine å ha til kontoret når bursdagen skal feires.

Enten det er til en søt kollega eller enda bedre, sjefen selv: Med full timeplan kan man sikkert finne litt tid til å møtes (innenfor normal arbeidstid og alkoholfritt, selvfølgelig …) for å gratulere og feire bursdagen til et uerstattelig teammedlem!

En vakker gave til alle som verdsetter en god arbeidsatmosfære! Også en fin gave dersom jubileumet faller på en ukedag – så kan man bare skape gode forventninger til den faktiske feiringen som skal skje fredag kveld.

Detaljinformasjon

Party-sett til skrivebordet

  • Pyntegjenstander laget av solid papp og tråd

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2018-12-14T23:04:03+00:00