Trenger du hjelp?
Gratis levering fra 999 kr. Sikker betaling Trenger du hjelp? 52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Partyballonger til selvdekorering

Fra kr 105
Incl. VAT
- +
Alle liker ballonger, men disse ballongene vil man virkelig elske! Velg mellom to tema: eventyr eller dyr, og se at festen din får en helt unik stemning når disse ballongene gjør sin entré. Pakken inkluderer 6 ballonger som blåses opp med luft og dekoreres med de medfølgende sjablongene for å skape morsomme karakterer. En artig gave å ha med til verten, eller som dekor til barneselskapet!
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Ballonger i seg selv er definitivt et blikkfang i festlige sammenhenger, men denne varianten tar virkelig kaka! Ved hjelp av de medfølgende sjablongene kan man skape morsomme karakterer, enten til temaet ”eventyr” eller ”dyr”. Hva med eksempelvis en nydelig koalabjørn, en morsom gris, en skummel heks eller en vakker fe?

Er du kanskje på utkikk etter den ultimate dekoren til barnets bursdagsselskap? Da har du funnet den perfekte varianten her, som også kommer til å gi barna mye moro! Hvert sett inneholder 6 ballonger som man blåser opp via ens egne lunger, sjablonger som man dekorerer ballongene med samt ballongpinner til å feste dem i, slik at ungene kan holde ballongen i hånden og leke med den!

Dette er ballonger som virkelig kommer til å fascinere barna, og det beste av alt er at de også fungerer supert som en liten gave til gjestene. Hver og en kan ta med seg en valgfri ballong hjem, og på denne måten beholde den morsomme bursdagsfølelsen noen dager til!

Detaljinformasjon

Partyballonger til selvdekorering

  • 2 forskjellige partyballong-sett med temaet "eventyr" eller "dyr"
  • hvert sett består av seks forskjellige ballong-karakterer
  • settet inneholder seks ballonger som blåses opp med luft, seks ballongpinner og ferdige sjablonger som man fester til ballongene med limputer
  • anbefalt minstealder: 8 år
  • forpakningsstørrelse: ca. 29,3 x 21,5 x 6 cm

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2018-11-15T23:06:45+00:00