Trenger du hjelp?
Gratis levering fra 999 kr. Sikker betaling Trenger du hjelp? 52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Partybrille «Meksikaner»

kr 95
Incl. VAT
- +
Med disse morsomme solbrillene kan du virkelig skru opp Fiesta-modusen! Et morsomt partytilbehør som forvandlet brukeren om til en ekte meksikaner – i hvert fall nesten! En litt småfrekk gave som forsøker å etterligne en tradisjonell meksikaner med solbriller, og den tilhørende barten!
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.
  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Her kommer den perfekte gaven til de som lengter etter å reise til Mexico, men som ikke klarer å vokse sin egen bart. Denne morsomme gaven blir som en reddende engel for den som mangler hår på overleppen, der solbrillene kommer med egen påklistret bart! Et helt nødvendig tilbehør når tequilaen kommer opp på bordet, og man ønsker å fremkalle den ekte meksikanske ånden! Så nå kan du redde vennene dine ut av deres hårløse eksistens, sånn at de slår an hos de vakre Señoritas!

En artig tullegave som søker å hente frem den ekte meksikanske følelsen, og passer perfekt til karnevalet når man ønsker å kle seg ut som en ekte Señor! Så finn frem en flaske tequila, den store sombreros-hatten, og sett farge på festen med disse kreative solbrillene!

Detaljinformasjon

Partybriller «Meksikaner»

  • Solbriller med kunstig bart
  • One size

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2018-09-26T04:51:43+00:00