Trenger du hjelp?

Partybrille «Meksikaner»

kr 95
Incl. VAT
- +
Med disse morsomme solbrillene kan du virkelig skru opp Fiesta-modusen! Et morsomt partytilbehør som forvandlet brukeren om til en ekte meksikaner – i hvert fall nesten! En litt småfrekk gave som forsøker å etterligne en tradisjonell meksikaner med solbriller, og den tilhørende barten!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Her kommer den perfekte gaven til de som lengter etter å reise til Mexico, men som ikke klarer å vokse sin egen bart. Denne morsomme gaven blir som en reddende engel for den som mangler hår på overleppen, der solbrillene kommer med egen påklistret bart! Et helt nødvendig tilbehør når tequilaen kommer opp på bordet, og man ønsker å fremkalle den ekte meksikanske ånden! Så nå kan du redde vennene dine ut av deres hårløse eksistens, sånn at de slår an hos de vakre Señoritas!

En artig tullegave som søker å hente frem den ekte meksikanske følelsen, og passer perfekt til karnevalet når man ønsker å kle seg ut som en ekte Señor! Så finn frem en flaske tequila, den store sombreros-hatten, og sett farge på festen med disse kreative solbrillene!

Detaljinformasjon

Partybriller «Meksikaner»

  • Solbriller med kunstig bart
  • One size

Produktomtaler

Write a review
2020-02-25T22:20:48+00:00