Trenger du hjelp?
52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Påskehare-malesett i tre

kr 125
Incl. VAT
- +
Denne haren er helt unik! Du kan male den akkurat som du vil og pynte opp hjemme eller gi den bort. Eller, du kan gi den bort og la mottakeren lage sin egen hare! Super påskegave.
This gift is popular! Only 1 item left
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Denne haren overrasker to ganger! Først kan du male haren med den eller de fargene som du ønsker. Blått øre eller en rosa nese? Ikke noe problem! Kun fantasien setter grenser. Og i magen kan du skjule hva som helst: Litt godteri eller noen hemmeligheter, de viktigste skattene eller en melding for din beste venn?

Den sjarmerende påskeharen i tre oppmuntrer til kreativitet og fantasi, i tillegg til at den sprer glede og påskestemning. Ikke bare er barn veldig glade i ideen om å lage en påskehare som man ønsker selv, litt lek og morro etterfulgt av en liten skattejakt og en premie er alltid gøy! Dette året kan bli det året du gir de mest personlige gavene og den beste påskestemningen for alle du bryr deg om!

Detaljinformasjon

Påskehare – malesett i tre

  • Innhold: 6 farger, 2 pensler, bruksanvisning
  • 20 x 10 x 10 cm

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2019-01-21T00:48:55+00:00