Trenger du hjelp?

Peace – en litt annerledes julekrans

kr 155
Incl. VAT
- +
At ingen før har kommet på å forbinde julen, som er fredens og kjærlighetens høytid, med det vakre fredstegnet, er egentlig ganske merkelig. Denne julekransen formet som et peace-tegn sørger for en noe annerledes, men fortsatt julete og høytidelig dekorasjon på døren din når desember banker på døren! Flott gave til alle som elsker julens budskap om fred.
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Ønsket om fred er spesielt inderlig rundt juletider, og dette er noe man virkelig formidler med denne julekransen formet som det velkjente fredstegnet. Kransen er laget av kunststoff, men ser ut som ekte granbar med sin friske grønne farge, og sammen med det rødfargede båndet som oppheng, skapes et perfekt, julete uttrykk med en liten vri.

Denne uvanlige juledekorasjonen kommer til å glede mange når den gis bort i gave, spesielt de som er overbeviste om at man skal løse konflikter uten vold og leve sammen på jorden i fred og harmoni med hverandre. Dette er en dørkrans med virkelig blikkfang-effekt som kommer til å bli en ny favoritt blant julepynt hos mottakeren. Enten man gir den bort som førjulspresang til en familie, et kollektiv, kontoret eller naboen – kransen kommer til å få en fast plass på døren i juletider fra nå av.

Detaljinformasjon

"Peace" – en litt annerledes julekrans

  • leveringsomfang: peace-julekrans med bånd for oppheng
  • farge: grønn, rød
  • materiale: kunststoff
  • størrelse: Ø ca. 34 cm

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2020-09-24T03:18:10+00:00