Trenger du hjelp?
Gratis levering fra 999 kr. Sikker betaling Trenger du hjelp? 52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Pennalhus som kan skrives på

kr 135
Incl. VAT
- +
Dette er et pennalhus og en notatblokk i ett. Pennalhuset har en overflate som er perfekt til å skrive på. Skriv ned ideer, handlelister, gjøremål eller andre ting som du vil huske. Takket være den medfølgende, vaskbare pennen kan du skrive på pennalhuset igjen og igjen.
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Gi en gave som er bra for både mottakeren og miljøet med dette pennalhuset. Overflaten er laget av 100% bomull og sparer deg for masse papir hver gang du skriver en ny liste, siden du kan vaske bort blekket fra pennen du skriver med. Tenk å alltid ha en notatblokk for hånden, eller en huskelapp!

Vi kjenner alle til de sammenkrøllede post-it-lappene som havner på bunnen av veska, og når du vel trenger handlelista har du kommet til skade å hive den sammen med et lass av andre gamle papirer og kvitteringer. Pennalhuset ligger synlig i veska eller sekken, og er alltid med deg uansett når du skal til kontoret, lesesalen eller atelieret. Et stilig og chic tilbehør som er en utmerket gave til noen som trenger litt orden i livet!

Detaljinformasjon

Pennalhuset er laget av 100% høykvalitetsbomull

  • Vaskes på 40°C
  • 23x14 cm
  • Inkludert 10 penner

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2018-11-16T08:57:37+00:00