Trenger du hjelp?

Penneholder-børste

kr 455
Incl. VAT
- +
Med denne dekorative børsten pynter du opp på kontoret, samtidig som du holder orden på kontortilbehøret ditt. Dette er nemlig mer enn en børste, det er faktisk en penneholder som rommer både penner, blyanter, viskelær, saks og andre ting du bruker på kontoret. Her får du plass til det meste! Dette er en feiende flott gave som vil bli satt stor pris på!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Dette sjarmerende kontortilbehøret har et artig design, og med et børstehode som har en stødig og naturlig bust som holder styr på det du måtte trenge på kontoret. Her kan du plassere det meste da børsten har et stort lagringsområde. En funksjonelle og kreativ gaveidé, flettet sammen med et originalt design. En perfekt gave til den som skal begynne på skolen, eller som trenger litt orden i kontorsakene sine.

Håndtaket på børsten er laget i lekker valnøtt som passer fint inn i de fleste interiør, og med en dimensjon på 21 x 10 x 12 cm, blir dette et blikkfang både på hjemmekontoret og på arbeidsplassen. Dette er penneholderen som muntrer deg opp under den kjedelig arbeidsdagen. Eller hva med å gi penneholderen til en som elsker å male? Børsten har nemlig et stort bruksområde, og fungerer også perfekt for å holde styr på malepenslene!

Detaljinformasjon

Penneholder-børste

  • Funksjon: En spesialdesignet børste for å holde orden på kontortilbehøret. Kan også brukes til andre formål.
  • Dimensjoner: Lengde 21 cm, bredde 10 cm og høyde 12 cm
  • Materiale: Valnøtt og med en naturlig bust

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2020-07-13T22:16:49+00:00