Trenger du hjelp?

Sett med penner for par

kr 139
Incl. VAT
- +
Dette pennesettet for par er utformet som en kvinne og en mann utkledd i flamenco-klær, og er en søt gaveidé som piffer opp det ellers så kjedelige skrivebordet til en venn eller en kollega. Det er faktisk umulig å få øye på pennesettet uten å kommentere det!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Det cirka 21 cm høye pennesettet i svart og rødt flamenco-design overbeviser ikke bare gjennom det skjønne utseendet, men også gjennom den praktiske nytteverdien. Penner er en typisk ting man alltid legger på steder hvor man ikke finner dem igjen, og når man absolutt har bruk for en penn, så finner man selvfølgelig ingen. Hvis du har dette problemet, så forsvinner det kjapt med dette pennesettet du kan plassere på skrivebordet ditt.

Den røde kunststoffbeholderen oppbevarer både den kvinnelige og mannlige pennen trygt, og sørger for at du alltid vet hvor du har en penn når du trenger en. Det ultrasøte flamenco-designet – ja, det ser faktisk ut som om dette paret skal delta i en dansekonkurranse hvert øyeblikk – setter prikken over i-en og sørger for at man alltid har et blikkfang på skrivebordet. Morsom og praktisk gave til en kollega som aldri klarer å ta vare på pennene sine!

Detaljinformasjon

Pennesett for par

  • kvinnelig figur: blått blekk
  • mannlig figur: svart blekk
  • høyde: ca. 21 cm
  • materiale: kunststoff
  • kan fylles på med vanlige blekkpatroner for penner

Produktomtaler

Write a review
2020-09-18T15:56:05+00:00