Trenger du hjelp?
Gratis levering fra 999 kr. Sikker betaling Trenger du hjelp? 52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Rødvinsglass med gravering

kr 255
Incl. VAT
- +

Leveringstid: PÅ LAGER

Et godt glass rødvin er det få som kan takke nei til. Det er bare synd at man aldri finner ut hvilket vinglass som tilhører hvem. Er dette mitt eller ditt glass? Med en personlig inngravering unngår du slike problemer, én gang for alle.

* Påkrevd felt

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

For den som helst drikker sin favoritt-Bourgogne fra et eget, personlig glass, har vi her den perfekte gaven: Et rødvinsglass som fremhever smakene på best mulig måte, som i tillegg kan inngraveres med opp til 20 tegn. Inngraveringen må ikke nødvendigvis være et navn, her er det kreativiteten som råder. Man kan inngravere årlige hendelser eller andre minnesmerker. Det viktigste er at man velger noe som skiller seg ut som er helt unik for hen som skal motta gaven – på denne måten blir det mye morsommere å se ansiktet på vedkommende som pakker opp!

Dette glasset er også et ypperlig supplement til et stilig, dekket bord. Designen er tidløs og vakker – helt i stil med en ekte vinkjenner. Formen på glasset får frem de deiligste aromaer, og denne gaven blir kveldens midtpunkt!

Detaljinformasjon

Rommer: 814 ml

  • Høyde: 230 mm
  • Diameter: 116 cm

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2018-11-20T12:37:25+00:00