Trenger du hjelp?

Rødvinsglass med gravering

kr 255
Incl. VAT
- +
FREE SHIPPING

Leveringstid: Dette produktet er ikke lenger på lager. Klikk på knappen nedenfor og bestil et lignende produkt fra vår norske partner YourSurprise.no

Et godt glass rødvin er det få som kan takke nei til. Det er bare synd at man aldri finner ut hvilket vinglass som tilhører hvem. Er dette mitt eller ditt glass? Med en personlig inngravering unngår du slike problemer, én gang for alle.

* Påkrevd felt

This gift is popular! Only 1 item left

kr 255

eller

Other customers bought

Beskrivelse

For den som helst drikker sin favoritt-Bourgogne fra et eget, personlig glass, har vi her den perfekte gaven: Et rødvinsglass som fremhever smakene på best mulig måte, som i tillegg kan inngraveres med opp til 20 tegn. Inngraveringen må ikke nødvendigvis være et navn, her er det kreativiteten som råder. Man kan inngravere årlige hendelser eller andre minnesmerker. Det viktigste er at man velger noe som skiller seg ut som er helt unik for hen som skal motta gaven – på denne måten blir det mye morsommere å se ansiktet på vedkommende som pakker opp!

Dette glasset er også et ypperlig supplement til et stilig, dekket bord. Designen er tidløs og vakker – helt i stil med en ekte vinkjenner. Formen på glasset får frem de deiligste aromaer, og denne gaven blir kveldens midtpunkt!

Detaljinformasjon

Rommer: 814 ml

  • Høyde: 230 mm
  • Diameter: 116 cm

Produktomtaler

Write a review
2020-09-22T18:42:03+00:00