Trenger du hjelp?
52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Personlig Baby-Onesie med ører og navn

Fra kr 599
Incl. VAT
- +
Akkurat riktig antrekk for de små krabberne og oppdagere av verden: Baby-Onesie er en søt motegave som garantert vil glede foreldrene! Størrelsene er tilgjengelige fra små mirakler på 6 måneder til større på 36 måneder, og kommer i en fin grå farge. Med litt flaks kan vi også få navnet til prinsen eller prinsessen på babydressen!
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

En liten heldress med hette, en Onesie, et lite motehøydepunkt! Denne fluffy gaven er perfekt for alle spebarn, babyer og nyfødte som liker å krabbe, leke og oppdage verden. Den er en onepiece bestående av 90% bomull og 10% viskose. Inni er den kosete og myk og kan åpnes så langt ned at barnet enkelt kan kles av og på. For et personlig preg og en fasjonabel finish, kan du få denne gaven med barnets navn på: enten i babyblått eller babyrosa.

Også med tanke på riktig størrelse er det meningen at de små englene skal ha det enkelt. Du kan derfor velge mellom 4 ulike størrelser: Fra 6 til 12 måneder, 12 til 18 måneder, 18 til 24 måneder eller 24 til 36 måneder! En god idé til neste generasjon er å ønske velkommen ved å utstyre de små skattene med et varmt og flott antrekk!

Detaljinformasjon

Personlig Baby-Onesie med ører og navn

  • 4 størrelser – størrelsene er standarstørrelser for Onesie nyfødt, baby eller spedbarn
  • Farge: Grå
  • Materiale: 90% bomull, 10% viskose
  • Merk: Personlig ønsket navnetrykk inkludert krone

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2019-02-23T12:56:07+00:00