Trenger du hjelp?
Sorry, your browser doesn't support this configurator.
T Legg til ny tekst
Arial
  • Maksimal bildestørrelse. 10MB
  • Kompatibel datatype. gif, jpg, jpeg, png, bmp
  Eller dra og slipp
  Quality of selected imagel

  Personlig bryllup-sparebøsse

  kr 225
  Incl. VAT
  - +
  Spar til den vakreste dagen i livet ditt – med denne sparebøssen gjør du sparingen til en fornøyelse! Den enkle keramiske krukken har print av et ektepar i tegneseriestil samt navn og dato for den store dagen, valgt ut av deg. Perfekt som en søt oppmerksomhet for alle de som snart tør eller som en original, liten bryllupsgave!

  eller

  Other customers bought

  Beskrivelse

  Et bryllup kan være så mangt, for eksempel glamorøst eller komfortabelt, overraskende eller tradisjonelt – men det er aldri forgjeves. Dermed tilsvarer den vakreste dagen i livet nøyaktig bryllupsparets idéer, og man legger derfor noe til side. Det er nettopp det den personlige sparebøssen er til for! På den glatte, hvite keramikken er det printet et brudepar i tegneseriestil med et banner nedenfor som kan gjøres personlig med navn og dato som du velger ut.

  Dersom man gir i gave en bryllup-sparebøsse med navnene til ekteparet og dato for bryllupet, blir sparingen enda mer gøy – samt at det kan motivere gjestene til å gi et lite bidrag. Med den personlige bryllup-sparebøssen er det store mølet innen rekkevidde – den lille gaveidéen treffer spikeren på hodet hos alle som snart tør ... Anbefales på det sterkeste som motivasjon også til din egen skatt!

  Detaljinformasjon

  Bryllup-sparebøsse med gravering

  • Kan gis et personlig preg med 2 navn og en dato
  • Materiale: Keramikk med gummipropp på bunnen
  • Mål: Ø 8 cm, H 9 cm
  • OBS! Ikke bruk spesialtegn ved gravering

  Produktomtaler

  Write a review
  2020-05-25T00:30:13+00:00