Trenger du hjelp?
Sorry, your browser doesn't support this configurator.
T Legg til ny tekst
Arial
  • Maksimal bildestørrelse. 10MB
  • Kompatibel datatype. gif, jpg, jpeg, png, bmp
  Eller dra og slipp
  Quality of selected imagel

  Personlig bryllupskrus – "Las Vegas"

  kr 135
  Incl. VAT
  - +
  FREE SHIPPING

  Leveringstid: Dette produktet er ikke lenger på lager. Klikk på knappen nedenfor og bestil et lignende produkt fra vår norske partner YourSurprise.no

  En god dag begynner med en deilig kopp kaffe, eller en oppkvikkende kopp te. Hva med å gi bort et personlig krus med et originalt Las Vegas-design? Hold minnene i live, og sørg for at kaffen og teen smakker dobbelt så godt!
  kr 135

  eller

  Other customers bought

  Beskrivelse

  Har du venner som nettopp har giftet seg? Hvorfor ikke gi dem dette morsomme bryllupskruset i gave? Et personlig krus med bryllupsdato, stedet for bryllupet i tillegg til navnene på de som giftet seg. Motivet på kruset er det klassiske og verdenskjente skiltet fra Las Vegas, og som gjør koppen skikkelig kul! Heretter vil bryllupsparet alltid ha et minne fra den store dagen, og kan bruke det til morgenkaffen eller ta det med på jobben.

  En flott sideeffekt er at man aldri trenger å glemme bryllupsdagen, da dette står skrevet hver eneste gang man tar seg en kaffepause! Eller hvorfor ikke gi koppen til alle dine gjester i bryllupet, slik at de alltid har et minne og husker å gratulerer dere på hvert eneste jubileum? Smart, eller hva?

  Detaljinformasjon

  Personlig bryllupskrus – "Las Vegas"

  • OBS! Ikke bruk spesialtegn ved gravering
  • Materiale: keramikk
  • Dimensjoner: H ca. 9 cm, Ø ca. 8 cm
  • Merk: Kruset tåler ikke oppvaskmaskin, og må vaskes for hånd

  Produktomtaler

  Write a review
  2020-09-21T21:32:24+00:00