Trenger du hjelp?

Personlig "fluktbil" med shotglass

kr 345
Incl. VAT
- +
Fyllekjøring? Helt uaktuelt! Det finnes kun ett unntak, og det er denne lille bilen med egen gravering og shotglass! For denne bilen kan du kjøre selv om det er blitt sent og fuktig! En morsom gaveidé til de som akkurat har fått sertifikatet sitt, eller til de som trenger et lite avbrekk fra jobben!

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Er påfyllet på vei? Nå trenger du ikke å løpe til puben for å skaffe deg en drink. Med denne personlige "fluktbilen" kan du ta deg et shotglass akkurat når du føler for det! Den søte trebilen kan til og med graveres med navnet til mottakeren, noe som gjør det til en ekstra spesiell gave!"Fluktbilen" transporterer et shotglass til lasteområdet, slik at man trygt kan kjøre og drikke samtidig! Sikkerheten kommer alltid først, noe man må huske før man tar krappe svinger og skumle forbikjøringer!

En personlig "fluktbil" passer som en liten oppmerksomhet til den som har bestått bilsertifikatet sitt, eller som jobber med biler til daglig. For selv bilglade trenger en drink i blant, bare man husker å parkere den store bilen først. En super gaveidé til alle som liker å ta seg en fest!

Detaljinformasjon

Personlig "fluktbil" med shotglass

  • Liten og mobil trebil som måler 8 x 5 x 4,5 cm
  • Inkludert shotglass der glasset har en høyde på 7 cm og diameter på 4,2 cm
  • Kan graveres
  • Merk! Ingen bruk av spesialtegn!

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2020-01-27T12:12:19+00:00