Trenger du hjelp?

Personlig fotballpute

kr 345
Incl. VAT
- +
Denne fotballputen vil sørge for koselig komfort blant alle fotballfans. På den tykke bomullsblandingen i blått blir et svart fotballmotiv og navnet på den heldige mottakeren trykket, og med det har man den ultimate presangen til alle som elsker fotball!

eller

Other customers bought

Beskrivelse

At noen liker fotball, enten det er som fan eller som spiller, burde vises hjemme hos vedkommende, ikke sant? Det mener i alle fall vi, derfor er vi ekstra glade i interiørdetaljer og redskaper med fotballtrykk. Som for eksempel denne deilige puten som består av et putetrekk av bomull og polyester, stoppet med et behagelig polyesterfyll. På putens blå overflate trykkes et ”fotballvåpen”, og i banneret er det rom for navnet på den som skal motta gaven.

Gravering er en perfekt måte å gjøre en gave ekstra spesiell på, og graveringen på denne puten er av særskilt holdbar karakter. Putetrekket kan også vaskes på opptil 40°C (på vrangen) uten at trykket blir ødelagt.

Denne gaven fungerer selvfølgelig veldig godt som en pyntepute i sofaen, men den er også ideell som hodepute under middagshvilen. En kul, personlig presang som både fotballspillere og fotballfans virkelig kommer til å elske. Funker også som en fantastisk trofé eller premie i forbindelse med turneringer!

Detaljinformasjon

Personlig fotballpute

  • putetrekk:
  • kan gjøres personlig gjennom tekst – ikke benytt spesialtegn!
  • kan tas av og vaskes (maks 40°C, på vrangen)
  • størrelse: ca. 40 x 40 cm
  • materiale: overmateriale: 65 % polyester, 35 % bomull, fyll: 100 % polyester
  • merk: skulle det samle seg lo på trykket, kan dette enkelt tørkes av med en fuktig klut

Produktomtaler

Write a review
2020-05-31T05:48:01+00:00