Trenger du hjelp?
Sorry, your browser doesn't support this configurator.
T Legg til ny tekst
Arial
  • Maksimal bildestørrelse. 10MB
  • Kompatibel datatype. gif, jpg, jpeg, png, bmp
  Eller dra og slipp
  Quality of selected imagel

  Personlig iPhone 6-deksel

  kr 345
  Incl. VAT
  - +
  Gjør også utsiden av din mobil personlig, med dette flotte dekselet til din iPhone 6! Beskytt mobilen din samtidig som du bærer med deg bilder fra gode øyeblikk med dine kjære.

  eller

  Other customers bought

  Beskrivelse

  Den som elsker sin iPhone, og som vil beskytte den, trenger dette dekselet. Og som man vet, en smarttelefon er for det første ganske dyrt, så det lønner seg å ta vare på den. Hva er vel mer perfekt enn en beskyttelse som også er fin og personlig? iPhone 6-dekselet med bildet du velger selv!

  Et beskyttende gummiskall rundt mobilen som beskytter den mot uforsiktighet og små ulykker. Kanten er solid for bedre grep, og inni er en utskiftbar aluminiumplate som man kan skrive ut sitt personlige bilde og ha på. Aluminium har ikke bare fordelen av å være svært robust, det gir også ekstremt høy kvalitet på utskriftene! Med søte parbilder, familiebilde eller store øyeblikksbilder av hunden eller den siste festen på din iPhone 6 er den alltid hyggelig å ha med seg. Super gaveidé som vil passe til enhver anledning, eller vanlige dager hvor man bare vil gi en ekstra oppmerksomhet.

  Detaljinformasjon

  Personlig iPhone 6-deksel

  • sort gummiskall med solid kant inkl. personlig trykt, utskiftbar aluminiumplate

  Produktomtaler

  Write a review
  2020-05-27T13:32:47+00:00