Trenger du hjelp?

Personlig julenissesekk

kr 135
Incl. VAT
- +
Med denne helt individuelle julenissesekken kommer du garantert til å gjøre ekstra suksess som julenisse i år! På denne herlige hvite nissesekken i 100 % bomull pranger et rødt juleemblem, og under der en personlig hilsen, navn eller en dato – det velger du selv. En stemningsfull og festlig julegave!

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Det er som kjent ofte de små tingene som utgjør den store forskjellen – for eksempel en svært stemningsfull innpakning av julegavene. Da får man den gode følelsen av at noen virkelig har tatt seg bryet med å gjøre gaven mer personlig, og dermed blir den også morsommere og finere å motta. Til neste jul anbefaler vi derfor denne flotte julenissesekken som kan trykkes med personlig tekst. Den kan enten brukes i forbindelse med julenissens besøk, eller som en fin innpakning av alle gavene til én familie for eksempel.

Den flotte tøysekken i naturhvitt har en strammesnor på hver side og er laget av 100 % bomull. Under det rødfargede juletreet og teksten ”Christmas” finnes to linjer tilgjengelig for en personlig tekst – her står man fritt til å velge for eksempel to navn og en dato, eller ”god jul” og lignende. På denne måten har man muligheten til å skape en gave som mottakeren vil ha i mange år framover, og som garantert finner sin plass blant julepynten.

Detaljinformasjon

Personlig julenissesekk

  • Individuell tekst. OBS! Ikke bruk spesialtegn
  • Sekk med strammesnor på hver side
  • Materiale: 100 % bomull
  • Dimensjoner: ca. 40 x 50 cm

Produktomtaler

Write a review
2020-09-21T13:51:37+00:00