Trenger du hjelp?
52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Personlig kakeboks

Fra kr 345
Incl. VAT
- +
Det beste stedet å oppbevare hjemmelaget kjeks eller småkaker? Dette er en smart kakeboks med personlig gravering og bambuslokk. Med takkete eller bølget design og håndterbar størrelse, er den ideell til å stå på kjøkkenet eller stuebordet. Også for å gi julekakene en duftende idé!
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Kjeks og småkaker, duftende, knasende, velsmakende, sprø – kjeks og småkaker er rett og slett det beste som er, gjerne med en kopp kaffe eller te til! Dersom du også kjenner til kjeksentusiaster som liker å spise de små søte bakverkene, er det på høy tid å gi en skikkelig kakeboks med bakervarer i til dem eller den det gjelder. Den personlige kakeboksen er ikke så stor, men vakker. "Liten, men vakker" gjelder faktisk, og stemmer godt overense med innholdet i boksen. Det skal i alle fall ikke stå på lagringen!

Kakeboksen kan fås i 2 versjoner. Du kan velge mellom mild bølge eller takkete mønster. På bambuslokket finner du et nytt høydepunkt i form av en personlig inngravering bygd inn i en morsom etikett med design av en cupcake og kjevle. Den personlige kakeboksen er ideell for den kalde årstiden, (som også er en perfekt tid for baking). For å glede mottakeen av gaven, vil han eller hun bli enda mer fornøyd om gaven leveres med innhold!

Detaljinformasjon

Personlig kakeboks

  • 2 variasjoner, velg mellom bølgete eller takkete design
  • Mål: Ø 10 cm, høyde 12 cm
  • Materiale: Keramikk, bambus
  • Personlig inngravering
  • Merk: Ikke bruk spesialtegn ved gravering

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2019-02-22T00:32:21+00:00