Trenger du hjelp?
52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Personlig rødvinsglass Leonardo

Fra kr 295
Incl. VAT
- +
Et godt glass rødvin er for mange ukas høydepunkt. Den deilige drikken varmer både kropp og sjel, og når det i tillegg skjenkes i et personlig rødvinsglass med initialene til deg og din utkårede, er kvelden komplett. Det er rett og slett duket for romantikk med dette pene glasset.
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Dette er den ideelle gaven for noen som nyter fine viner, og som foretrekker å drikke vinen sin fra et helt spesielt glass. Det er de små detaljene som skiller en god opplevelse fra en fantastisk en, og derfor er Leonardo vinglass med personlig inngravering den perfekte gaven for utsøkte vinkjennere. Det er slettes ikke en dum gave til noen som bare liker å drikke litt vin på lørdagskvelden, også.

Vinglasset får en helt egen aura over seg når mottakeren ser at hens navn er inngravert i glasset. Dersom du har lyst til å overraske kjæresten din med en særdeles romantisk gest, kan du bruke initialene deres til å sette preg på glasset. Rødvinsglasset er en perfekt overraskelse til noen du er glad i, og et vakkert tilskudd til resten av kjøkkenserviset. Skål!

Detaljinformasjon

Kapasitet: 645 ml

  • Høyde: 250 mm
  • Diameter: 95 mm
  • Inngravering etter ønske

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2019-02-18T16:22:45+00:00