Trenger du hjelp?

Personlig rompetaske

kr 345
Incl. VAT
- +
Denne rompetasken med personlig tekst er et stilig og praktisk motetilbehør som passer like godt på skolen, som i baren og på kinokvelden. Den personlige teksten gjør dette til en morsom gaveidé, gjerne til søsteren eller bestevenninnen din!

eller

Other customers bought

Beskrivelse

"Mrs. Perfekt", "BFF 2017" eller "Shopping". Mulighetene er uendelig når det gjelder teksten på denne rompetasken, og avgjøres naturlig nok av mottakeren. Kanskje du ønsker å skrive en tulletekst om du gir den til bestevenninnen din, eller kanskje du vil sette på initialene til søsteren din? La kreativiteten flomme fritt, og skap et helt unikt og moteriktig tilbehør som kan brukes overalt! Rompetasken er en tidløs veske som kommer i klassisk svart, og som passer alle klesstiler. Den kan brukes både til shoppingturen og når man skal ut på disko – et praktisk tilbehør til alle anledninger!

Rompetasken er laget av solid Oxford-polyester, og tåler derfor vannsprut. Og med en kapasitet på hele 2,5 liter, får man plass til alle sine favorittdingser. En rompetaske med personlig tekst, som kan brukes av de fleste. En super gaveidé til alle som liker å pynte seg!

Detaljinformasjon

Personlig rompetaske

  • Rompetaske med individuelt trykk
  • Stort rom, samt en mindre baklomme med glidelås og justerbart belte
  • Kapasitet: 2,5 liter
  • Materiale: 100 % polyester
  • Mål: 38 x 14 x 8 cm
  • Merk: Ikke bruk spesialtegn til graveringen

Produktomtaler

Write a review
2020-01-27T18:27:47+00:00