Trenger du hjelp?

Personlig ryggsekk med plysj-enhjørninger

kr 689
Incl. VAT
- +
Denne ryggsekken er en fin gaveidé for alle drømmende jenter: Med et muntert rosa stoff og fire plysj-enhjørninger "om bord" samt en personlig ønsket tekst – for eksempel den begavede jentas navn – er ryggsekken en stor overraskelse til niesen, datteren eller andre små jenter.

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Denne ryggsekken ser ut til å komme direkte fra små jenters drømmer: Fargene er i muntre og behagelige nyanser av rosa, materialet er mykt, stoffet delikat og en spesiell idé er at sekken har fire åpninger som inkluderer plass til plysj-enhjørninger som alltid vil følge med ressurssterke jenter – enten til barnehagen, på tur eller bare for en ettermiddag med bestevennen. De justerbare stroppene og det polstrede ryggpanelet matcher også komforten, og den personlige ønskede merkelappen vil absolutt være et blikkfang.

Med navnet til mottakeren på ryggsekken, vil alle forstå hvem den tilhører. En unik og spesiell gave til datteren, niesen eller en annen liten jente som venter på en fin gave. Fordi det såvidt er plass inne, har disse eventyrvennene i plysj gjort et kompromiss – for å oppfylle drømmene til små jenter, tilbyr denne personlige ryggsekken mer enn nok plass til plysj-enhjørninger!

Detaljinformasjon

Personlig ryggsekk med plysj-enhjørninger

  • Ryggsekk for barn med 4 plysj-enhjørninger (avtakbar)
  • Personlig ønsket tekst
  • Justerbar stropp
  • Polstret bakpanel
  • Mål: ca. 24 x 11 x 27 cm (ryggsekk), 17 x 8 x 10 cm (enhjørninger)
  • Materialer: Tekstil / stoff (ryggsekk), nylon (stropp), polyester (enhjørninger)
  • OBS! Ikke bruk speialtegn ved gravering! Tåler ikke maskinvask - kun håndvask

Produktomtaler

Write a review
2020-09-21T14:40:31+00:00