Trenger du hjelp?

Personlig skattkiste – "Den beste læreren"

kr 259
Incl. VAT
- +
En skattkiste full av gode minner, er den perfekte måten å godgjøre en lærer på, eller som takk for et flott skoleår! Denne skattkisten er en flott gave til favorittlæreren som skal pensjonere seg, der man kan fylle den med minner fra skoleårene og vise at du bryr deg på originalt vis. En gave som vil smelte lærerens hjerte!

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Det kan noen ganger være vanskelig å si farvel til sin favorittlærere når man er ferdig på skolen. Det er ikke alle lærere som får den anerkjennelsen de fortjener, og nå kan du vise læreren din at du bryr deg med denne unike gaven. Som takk for alle de lange skoleårene, kan man gi læreren denne flotte skattkisten som kan fylles med herlige minner, artige notater og bilder. Skattkisten er laget av naturlig tre med metall, og lokket er gravert med teksten "Den beste læreren".

Plasser skjell fra klasseturen på stranda, eller billetter fra kinoturen, eller kanskje tannen som Henrik slo ut når han snublet i pulten sin ... Eller hvorfor ikke vise din takknemlighet med dine favorittdrops eller en flunkende ny rettepenn? Med personlig gravering på skattkisten, blir dette en helt spesiell gave som vil minne læreren om årene dere hadde sammen. En fantastisk måte å vise din takknemlighet på!

Detaljinformasjon

Personlig skattkiste – "Den beste læreren"

  • Leveringsomfang: En liten treboks som kan brukes til oppbevaring, med selvvalgt gravering
  • Funksjon: 2 graverte linjer. Allerede gravert: "Den beste læreren" og bildet av en studentlue
  • Farge: trefarget
  • Materiale: tre, metall
  • Mål: cirka 15 x 9,5 x 8 cm
  • Merk: vennligst ingen bruk av spesialtegn ved gravering!

Produktomtaler

Write a review
2020-07-06T01:30:38+00:00