Trenger du hjelp?

Personlig tilpasset stjernepute

kr 325
Incl. VAT
- +
Dette er en vakker gaveidé for de som verdsetter moderne og enkelt interiør til hjemmet. Den personlige stjerneputen passer perfekt til interiøret og skaper en koselig atmosfære. Kombinasjonen av utvalgte ord og den myke, behagelige puten gjør dette til en veldig personlig gave!

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Fortsatt på utkikk etter en bursdagsgave til en som står deg nær? Eller skal du feire et annet par eller et jubileum og ønsker gi noe personlig? Da er den personlige stjerneputen et særdeles godt valg!

Dette koselige tilbehøret med den personlige skriften på forsiden og baksiden passer meget godt til moderne rom og øker umiddelbart komforten i sofaen eller lenestolen. Det glatte, kule og spettede putevaret er laget i ren bomull og er svært robust – slik at det myke inni putevaret beholder sin kvadratiske form i lang tid og ikke sklir. Stjerneputen er en en kjærlig og personlig gave til mange anledninger som for eksempel bursdager, innflyttingsgave eller jubileer, og vil garantert bli satt pris på av mottakere som har øye for det minimalistiske og estetiske!

Detaljinformasjon

Personlig tilpasset stjernepute

  • Tilpasset skrift
  • Mål: 38 x 38 cm
  • Putevar: 100% bomull (vaskbar på 30 grader, lav temperatur).
  • Pute: 100% polyester
  • NB: Ikke bruk spesialtegn!

Produktomtaler

Write a review
2020-07-10T07:28:08+00:00