Trenger du hjelp?

Personlig tøynett "Star Wars"

kr 169
Incl. VAT
- +
Måtte kraften være med deg – på shopping, bibliotek, kafé… Det personlige tøynettet «Star Wars» gjør det mulig. På den svarte overflaten kan du, med tykke, hvite bokstaver, skrive tre ord av ditt valg. Definitivt et must for alle som befinner seg i fjerne galakser i hjertet og hodet!

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Ta med deg handlenett du må, når på shopping du skal. Når vi finner denne utrolig kule, personlige gaveidéen forlater grammatikken oss, men kraften er definitivt med oss! Det personlige tøynettet «Star Wars» er et skikkelig must for alle som har besøkt forsvunne tider og fjerne galakser syv ganger.

På den svarte overflaten av høykvalitetshandlenettet med ekstra lange håndtak kan du trykke en personlig beskjed til verden med dine egne ord. Hvite, tykke og vinklete, disse ordene har «handlekraften», eller alt annet som kan sies på 3 x 7 bokstaver. Stjernekampen mellom tøyposer vil alltid være et hotspot for fantasy- og science fiction- fans rundt deg, så du kommer til å bli en stor hit blant alle som vokter seg for den mørke siden på butikken. En liten gave som gir stor glede!

Detaljinformasjon

Personlig tøynett "Star Wars"

  • Svart med hvit skrift
  • Tekst kan velges fritt. OBS! Ikke bruk spesialtegn
  • Materiale: Bomull (140 g/m)
  • Volum: ca. 10 liter

    Dimensjoner:
  • Håndtak ca. 67 cm
  • Tøynett ca. 38 x 42 cm

Produktomtaler

Write a review
2020-05-26T02:45:51+00:00