Trenger du hjelp?

Personlig trofé

kr 415
Incl. VAT
- +
Kjenner du noen som fortjener et personlig trofé? Nå kan du lage et eget trofé til en som virkelig fortjener en oppmerksomhet, med eget inngravert navn. Hva med å utnevne kjæresten din til verdens beste kjæreste eller kanskje mamma og pappa som verdens beste foreldre? En vinnende idé som vil få det til å skinne i mottakerens øyne!

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Et skinnende trofé til den som virkelig skiller seg ut på en eller annen måte. En flott gave til både kjæresten, datteren, moren eller vennen din, eller hva med å gi den til verdens kuleste bestemor? En superkul gaveidé som gjør mottakeren ekstra stolt, og som kan settes på bokhylla som bevis på deres overlegenhet. Denne gaven er særlig unik da den kan graveres med mottakerens navn, og dermed gjøres ekstra spesiell. Bare oppgi navnet på den som mottar gaven, og dette settes på marmorplaketten på bunnen av trofeet! Her kan du bruke opp til 28 karakterer for å beskrive den som fortjener denne spesielle æren.

En flott gave til bursdagen, jubileet, morsdagen eller farsdagen. Dette blir garantert en overraskelse, og kan også brukes som premie til konkurranser og lignende. Med den slanke og muskulære figuren, er dette en fantastisk gave til både venner og familie – alle de som er vinnere i dine øyne!

Detaljinformasjon

Personlig trofé

  • Materiale: Marmor, plast
  • Plakett med plass til opptil 14 tegn per linje – ingen spesialtegn
  • Maks. 2 store bokstaver per linje
  • Maks 14 tegn i hvert felt
  • Høyde: 25 cm
  • Vekt: 600 gram

Produktomtaler

Write a review
2020-08-06T05:41:35+00:00