Trenger du hjelp?

Personvernerklæring

Det gleder oss at du er interessert i vårt tilbud og vi takker deg for tilliten du viser oss. Tillit er viktig for oss, og vi er derfor svært opptatt av at dine personopplysninger er beskyttet når du benytter vår hjemmeside. Vi behandler dine opplysninger konfidensielt og retter oss etter alle relevante lovbestemmelser.

 

Innsamling, bearbeidelse og anvendelse av data

Du kan besøke vår nettside www.gaveideer.no uten at dine personlige data lagres. I dette tilfelle vil kun navnet på din internettleverandør, siden der du fant oss og navnet på de etterspurte filene lagres. Analyse av disse dataene vil hjelpe oss å kontinuerlig forbedre våre tjenester. Du forblir anonym med mindre du velger å logge inn med brukernavn og passord. Personopplysninger samles kun inn frivillig, f.eks. ved bestillinger, opprettelse av kundekonto eller ved bestilling av nyhetsbrevet. Informasjonen som samles inn her kan være kjønn, for­ og etternavn, adresse, e­postadresse, fødselsdato, kredittkortopplysninger eller bestillingshistorikk.

Innsamling av disse opplysningene brukes for å gjennomføre og behandle bestillingen, og for å utføre analyser for å forbedre våre tjenester. Dataen lagres i forbindelse med registreringen du gjennomfører ved din første bestilling, eller ved bruk av visse funksjoner på nettsiden. Du oppretter da en konto som tildeles dine data. Ved registrering velger du deg et brukernavn og passord og samtykker å holde disse konfidensielt. Det er ditt ansvar å behandle disse opplysningene konfidensielt, og du bør ikke dele passordet ditt med noen andre. Vi kan ikke holdes ansvarlig for misbruk av brukernavn og passord, og påfølgende skader. Gjennom å opprette en kundekonto, eller ved å registrere deg som gjest, samtykker du til bruk av dine personlige data i henhold til denne personvernerklæringen. Dette samtykket kan trekkes tilbake når som helst.

Du kan bestille vårt nyhetsbrev ved å abonnere på dette. Vi kommer da til å sende deg e­post med informasjon om f.eks. nye produkter til din e-postadresse.

Du kan når som helst avbestille nyhetsbrevet gjennom din brukerkonto, eller via lenken som kommer med hvert nyhetsbrev. Du har uttrykkelig gitt oss samtykke og dette samtykket loggfører vi. I henhold til Ekomloven er vi forpliktet til å holde innholdet i dette samtykket tilgjengelig for å hentes fram til enhver tid. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket.

Vi behandler dine opplysninger konfidensielt og retter oss etter alle relevante lovbestemmelser.

 

Informasjonsbehandling og kontaktperson

Ifølge Personopplysningsloven med forskrifter er det rett til gratis informasjon angående data lagret av oss, og om nødvendig, rett til endring, sperring eller sletting av data.

Generelt formidler vi ikke dine personopplysninger til en tredjepart, med mindre:

  • Det er selskaper som er involvert av oss til å utføre bestillingen (logistikkpartnere, betalingsleverandører).
  • Du har gitt oss samtykke til å dele informasjon, eller formidling er tillatt ved lov. Ditt samtykke til offentliggjøring kan til enhver tid trekkes tilbake.

For spørsmål angående innsamling, bearbeiding og bruk av personopplysninger, utlevering, retting, sperring eller sletting av data og tilbakekalling av samtykke, kan du nå vår datasikkerhetsansvarlig på:

info@gaveideer.no

 

Datasikkerhet

Din betalingsinformasjon blir i løpet av bestillingsprosessen kryptert og overført over internet. Vi sikrer vår nettbutikk og tilhørende systemer mot tap, ødeleggelse, tilgang, endring og spredning av din informasjon fra uautoriserte personer ved hjelp av tekniske og organisatoriske tiltak. Du bør likevel holde din påloggingsinformasjon for deg selv og lukke nettleservinduet så snart du er ferdig med å kommunisere med oss, spesielt når du deler datamaskinen med andre. 

  

Kredittvurdering ved betaling via Billpay

Hvis du benytter et betalingsalternativ som tilbys av vår partner Billpay GmbH, blir du ved bestilling bedt om å godkjenne at de personopplysningene som kreves til betaling, identitetskontroll og kredittvurdering, overføres til Billpay. Hvis du samtykker, overføres personopplysningene dine (fornavn, etternavn, gateadresse, postnummer, poststed, fødselsdato, telefonnummer samt kontonummeret) samt opplysninger om bestillingen, til Billpay.

For å kunne utføre en egen identitets- og kredittvurdering overfører Billpay eller autoriserte partnerselskaper av Billpay opplysningene til kommersielle kredittvurderingsbyråer som leverer informasjon om kredittverdighet basert på matematisk-statistiske beregninger som blant annet ser på adressedata. Du finner detaljert informasjon om denne prosessen og kredittvurderingsbyråene som brukes, i Billpay GmbHs retningslinjer for personvern.

Billpay kan i tillegg benytte verktøy fra tredjepart i arbeidet med å avdekke og forebygge svindel. Data som samles inn med disse verktøyene, blir i så fall lagret i kryptert form hos tredjepart slik at de kun kan leses av Billpay. Disse dataene anvendes kun hvis du velger et betalingsalternativ fra vår samarbeidspartner Billpay, ellers utløper dataene automatisk etter 30 minutter.

 

Cookies / informasjonskapsler 

Denne nettsiden bruker cookies for å gjøre nettsiden mer effektiv, enklere å navigere og sikrere for våre kunder. Cookies er små tekstfiler som lagres på din datamaskin og som inneholder informasjon. De gir oss mulighet til å måle statistiske verdier, som f.eks. antall sidevisninger og generell navigering. For dette formålet vil noen cookies overføres til ditt system. Disse er som regel økt­informasjonskapsler som automatisk slettes fra datamaskinen så snart du forlater nettsiden. Hvis du ikke ønsker å motta cookies kan du når som helst endre de aktuelle innstillingene i nettleseren din. Dette kan imidlertid føre til at du ikke kan bruke alle funksjonene på nettsiden.

 

Bruk av Google Analytics 

Denne hjemmeside benytter Google Analytics, en webanalyseløsning tilbudt av Google, Inc. (”Google”). Google Analytics benytter seg av cookies, som er små tekstfiler som plasseres på din pc for å hjelpe hjemmesiden med å analysere hvordan brukerne benytter hjemmesiden. Den informasjon om din bruk av hjemmesiden som cookien genererer (inkl. din IP-adresse), blir sendt og lagret på en server hos Google i USA. Google bruker denne informasjonen for å evaluere din bruk av hjemmesiden, rapportere om nettstedets aktivitet til hjemmesidens operatører, samt å yte andre tjenester relatert til webområdet og internettbruk. Google kan også utlevere denne informasjon til tredjemann, når dette er juridisk påkrevd, eller når en tredjemann behandler opplysningene på Googles vegne. Google sammenligner ikke din IP-adresse med andre opplysninger som Google har innhentet. Du kan nekte bruk av cookies ved å velge den aktuelle innstilling på din browser. Vær dog oppmerksom på at dette vil innskrenke din bruk av hjemmesiden. Ved å bruke hjemmesiden godkjenner du Googles behandling av dine opplysninger på den måte og av de grunner som er skissert over.

 

Webtrekk

Du kan tilbakekalle alle tidligere gitt tillatelse til Webtrekk cookies ved å følge instruksjonene på neste side.

 

Sosiale programtillegg

Vår nettside bruker såkalte «social plugins» (heretter kalt programtillegg) som kobles til blant annet følgende sosiale medier og selskaper:

  • «Facebook-I-Like»: drevet av: Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA
  • «Google+1»: drevet av: Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
  • «Twitter»: drevet av: Twitter Inc., 795 Folsom St., Suite 600, San Francisco, CA 94107, USA
  • «Pin-It» Button, Pinterest Inc., 635 High Street, Palo Alto, CA, 94301, USA

Når du besøker en side på nettstedet vårt som har et slik programtillegg, vil systemet kobles direkte til serveren til det gjeldene sosiale mediet. Innholdet i programtillegget overføres deretter direkte fra det sosiale mediet til din nettleser, noe som integrerer dem til nettstedet du besøker. Det aktuelle sosiale mediet vil samle inn data, uavhengig av om du bruker programtillegget eller ikke. Hvis du er logget på et sosialt media, kan brukerkontoen din på dette sosiale mediet kobles til ditt besøk på dette nettstedet.

Hvis du har en brukerkonto på et sosialt media og du ikke ønsker at denne skal koble data som innsamles fra ditt besøk til vårt nettsted med informasjonen du oppga da du opprettet brukerkontoen, må du logge deg ut fra det sosiale mediet før du interagerer med programtillegget på nettsiden.

Vi har ikke kontroll på omfanget av innsamlede data fra sosiale medier via dine programtillegg. Les retningslinjene for datavern publisert på de sosiale mediene nevnt nedenfor for mer informasjon om omfang og formål med innsamling av data og hvordan de håndterer og bruker slike data, samt dine rettigheter og innstillinger for å beskytte ditt personvern.

For mer informasjon om personvern og datavern på de sosiale mediene, besøk

Du kan også hindre at programtilleggene lastes inn ved å installere et programtillegg i nettleseren, for eksempel skriptblokkeringen «No Script» (http://noscript.net/).

 

Aksept

Ved innsendelse av data til oss eller ved bruk av denne hjemmesiden, aksepterer du vår bruk av dine opplysninger på den måten som angitt i personvernerklærignen.

 

Tillatelse til e-postreklame

Jeg vil gjerne motta spennende tilbud via e-post. Min e-postadresse vil ikke bli delt med andre selskaper. Dette samtykket til lagring og bruk av min e-postadresse for reklameformål kan trekkes tilbake når som helst med virkning for fremtiden uten behov for annet enn overføringskostnader i henhold til de grunnleggende priser.

 

Forbehold om endring

Vi forbeholder oss retten til å endre den ovenstående personvernserklæringen i samsvar med gjeldene rettslige krav til enhver tid.

^2017-11-18T21:55:31+00:00