Trenger du hjelp?
Gratis levering fra 999 kr. Sikker betaling Trenger du hjelp? 52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Philippi: Bow lysestake

Fra kr 575
Incl. VAT
- +
Denne lysestaken er ikke bare vakker, men har også en annen hemmelighet, Den vakre krummede buen er nemlig magnetisk og kan utvides!
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Absolutt konsekvent og majestetisk! Som en stilfull designet krone imponerer denne sjarmerende lysestaken med sin design av høy kvalitet, men som likevel ikke er påtrengende. Det holder for 2 eller 3 lys, men kan gjøre mer enn det som tenkes kan ved første øyekast, fordi elementene laget av blankpolert nikkel og høy kvalitet kan monteres – magnetisme gjør det mulig!

Uten skruer og med frykt for at den vakre lysestaken skal skrapes opp eller bøyes er det variasjon i antall blader hvor lyset varierer i henhold til smak. Alt fra en middag med levende lys, en elegant atmosfære i stuen for å tenne lys på store bord – denne lysestaken oppfyller alle krav. En ekstremt smakfull gave som ikke bare vil glede venner som verdsetter vakkert interiør, men spesielt også for folk som ved andre øyekast ser hvordan kjærlige hemmeligheter skjules!

Detaljinformasjon

Philippi: Bow lysestake

  • Nikkelpolert
  • Magnetisk bue
  • Mål: 9 cm høye
  • 2 eller 3 lys (avhengig av utvalg!)

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2018-12-12T11:09:35+00:00