Trenger du hjelp?
52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Philippi: Business-slipsboks

kr 365
Incl. VAT
- +
Gi dette praktiske slipstilbehøret i gave til en venn, bror, kjæreste eller far som ofte er på farten, og som dermed trenger slips uten krøller. Philippis slipsboks er det perfekte tilbehør å ha med seg på forretningsreiser!
This gift is popular! Only 1 item left
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Et krøllete slips kan ødelegge ethvert antrekk og gi et dårlig førsteinntrykk, spesielt i jobbsammenheng. Men for mange som er på reise, er krøllete slips ofte mer regelen enn unntaket. Dette kan dog enkelt unngås ved å ta i bruk denne praktiske slipsboksen fra Philippi!

Slipsboksen i elegant svart farge med sølvaktige stål-detaljer, passer inn i enhver koffert og veske og sørger for at man alltid ser velkledd ut når man er på reise. Boksen er laget av lær, har magnet-lås og rommer 1–2 slips, og dermed trenger du ikke bekymre deg over om du må stryke slipset før bruk. Det gjør du enkelt hjemme før du legger slipset i denne smarte boksen.

Dette er en praktisk og gjennomtenkt gaveidé som passer perfekt for alle forretningspersoner, uansett alder. Dermed gjør slipsboksen seg veldig godt som gave i forbindelse med firmatilstelninger, bursdag, jul og jubileer – med andre ord: den kan aldri slå feil.

Detaljinformasjon

Philippi: Business-slipsboks

  • materialer: lær, rustfritt stål, magnet-lås
  • merk: slips leveres ikke med boksen

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2018-12-14T04:32:19+00:00