Trenger du hjelp?

Philippi: Business-slipsboks

kr 365
Incl. VAT
- +
Gi dette praktiske slipstilbehøret i gave til en venn, bror, kjæreste eller far som ofte er på farten, og som dermed trenger slips uten krøller. Philippis slipsboks er det perfekte tilbehør å ha med seg på forretningsreiser!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Et krøllete slips kan ødelegge ethvert antrekk og gi et dårlig førsteinntrykk, spesielt i jobbsammenheng. Men for mange som er på reise, er krøllete slips ofte mer regelen enn unntaket. Dette kan dog enkelt unngås ved å ta i bruk denne praktiske slipsboksen fra Philippi!

Slipsboksen i elegant svart farge med sølvaktige stål-detaljer, passer inn i enhver koffert og veske og sørger for at man alltid ser velkledd ut når man er på reise. Boksen er laget av lær, har magnet-lås og rommer 1–2 slips, og dermed trenger du ikke bekymre deg over om du må stryke slipset før bruk. Det gjør du enkelt hjemme før du legger slipset i denne smarte boksen.

Dette er en praktisk og gjennomtenkt gaveidé som passer perfekt for alle forretningspersoner, uansett alder. Dermed gjør slipsboksen seg veldig godt som gave i forbindelse med firmatilstelninger, bursdag, jul og jubileer – med andre ord: den kan aldri slå feil.

Detaljinformasjon

Philippi: Business-slipsboks

  • materialer: lær, rustfritt stål, magnet-lås
  • merk: slips leveres ikke med boksen

Produktomtaler

Write a review
2020-05-24T20:19:29+00:00