Trenger du hjelp?

Philippi: Decade-vase

kr 975
Incl. VAT
- +
Et ekte stykke design, som garantert kommer til å smelte hjertet til alle interiørinteresserte! Den utrolig lekkert utformede blomstervasen i glass og forkrommet rustfritt stål, er det man kan kalle et ekte blikkfang! Kommer til å passe inn i enhver interiørstil takket være det diskré, men likevel iøynefallende designet.
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Den som elsker å ha friske og velduftende blomster i hus til enhver tid, kommer utvilsomt til å falle pladask for denne eksklusive dekorasjonsgjenstanden i form av en vase fra Philippi. Enten den smykkes med langstilkede roser eller fylles med skjønne skjell og steiner, kommer den til å gi et oppfriskende og elegant uttrykk i rommet den plasseres i.

Vasens elliptiske utforming skiller den fra vanlige blomstervaser og sørger med sikkerhet for å trekke til seg blikk når man entrer rommet. Designet i glass og forkrommet stål åpner for mange ulike kreative uttrykk, og vasen passer dermed særskilt bra som gave til personer som liker å eksperimentere med ulike interiørstiler og dekorasjoner. Med denne Philippi-vasen som presang gir man bort en allsidig gave som gir rom for mottakerens egen kreative utforming. Perfekt hvis du har en kunstnerisk venn eller venninne som snart har bursdag!

Detaljinformasjon

Philippi: Decade-vase

  • materiale: glass, forkrommet aluminium
  • høyde: 30 cm

Produktomtaler

Write a review
2020-01-27T16:29:45+00:00