Trenger du hjelp?

Philippi: Elegant dokumentmappe med gravering

kr 2 249
Incl. VAT
- +
Dokumentmappen som har alt: et sofistikert utseende gjennom kombinasjonen av spaltlær og rustfritt stål, praktisk utforming med plass til kredittkort og visittkort i tillegg til dokumenter i tillegg til mulighet for en personlig touch ved å gravere inn navnet på mottakeren på framsiden. Rett og slett den perfekte gaven til en businessorientert venn eller kollega!

eller

Other customers bought

Beskrivelse

En spesiell anledning krever en spesiell gave, enten det er bursdag, forfremmelse eller jubileum som skal feires. Dokumentmappen fra Philippi faller inn under denne kategorien – den perfekte gave til en kollega, venn eller kjæreste du ønsker å gi litt ekstra oppmerksomhet til. Den personlige touchen fås gjennom graveringen som er mulig på stålstripen på forsiden, med plass til en hyggelig hilsen eller kanskje navnet på den som skal motta gaven.

Dokumentmappen er ikke bare flott å se på, den er også praktisk i utførelsen, med rom for visittkort eller kredittkort i tillegg til vanlige papirer. Materialet er i eksklusiv spaltlær fra ku, samt magnetlås i polert rustfritt stål – en kombinasjon som skaper et tidløst og svært sofistikert utseende passende for en som liker å ta seg godt ut. En matchende kulepenn runder det hele av og setter prikken over i-en på den perfekte business-gaven av ypperste klasse!

Detaljinformasjon

Dokumentmappe

  • Med personlig gravering – uten spesialtegn!
  • Av spaltlær fra ku og polert rustfritt stål
  • Med magnetlås
  • 2 lommer for visittkort eller kredittkort
  • Med kulepenn
  • 35 x 24 x 1,5 cm

Produktomtaler

Write a review
2020-02-26T04:45:36+00:00