Trenger du hjelp?
52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Philippi: Esmeralda-vase

Fra kr 519
Incl. VAT
- +
Denne vakre vasen gir inntrykk av å sveve i løse lufta og gjør dermed blomstene den huser til et naturlig blikkfang i rommet. ”Vasen i vasen” er et utmerket eksempel på vellykket design og en flott gave for alle som elsker skjønnhet og stil.
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Philippi har gjort det igjen! Esmeralda-vasen imponerer med sitt uvanlige og iøynefallende ”vase i vase”-design, og gir blomstene den oppmerksomheten de fortjener i enhver stue. Utførelsen er like enkel som den er genial: i en elegant sylinder av gjennomsiktig glass står en vase i klassisk form, laget av matt glass, og som ikke når helt ned til bunnen av sylinderen. Dermed gis en illusjon av at vasen i midten svever over bordoverflaten – en utrolig enkel, men likevel veldig effektfull idé.

Vasens uvanlige utforming skaper en interiørdetalj som har det lille ekstra, og som dermed blir et naturlig blikkfang i ethvert rom. Den enkle og klassiske designen gjør seg utrolig fint sammen med fargerike blomster, og fungerer som en perfekt gave til alle som gjerne kjøper friske blomster for å ha hjemme. Gi den i gave til moren din ved neste anledning, for eksempel bursdag eller morsdag. Eller gled en blomsterglad venninne med en gave som både er nyttig, uvanlig og stilig!

Detaljinformasjon

Philippi: Esmeralda-vase

  • diameter: 13 cm
  • høyde: 16 cm
  • materiale: glass

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2019-02-18T16:17:49+00:00