Trenger du hjelp?

Philippi: Fontaine etasjefat med vase

kr 1 169
Incl. VAT
- +
I dette etasjefatet med kombinert vase møtes innovativt design, lekre detaljer og en fantastisk idé. Server småkaker eller frukt på etasjefatet, og la dette forgylles av en vakker blomst eller to i vasen. Denne interiørdetaljen gir muligheten for mange ulike looks i hjemmet, og er i tillegg svært praktisk!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Et lekkert etasjefat fra Philippi som også er en vakker vase. Fontaine gjør seg ypperlig i ethvert hjem takket være det stilfulle designet i glass og polert, rustfritt stål. Vasen i midten strekker seg litt over det øverste fatet, noe som gir en fontene-effekt på blomstene som settes i. Tilsett litt farge ved hjelp av knallgule tulipaner til påske, røde roser til jul og rosa nellik om sommeren. La fargen på blomsten stå i stil med det du serverer på fatene, enten det er cupcakes eller makroner. Dette skaper en vakker effekt!

Philippi er et merke som står for høy kvalitet, og dette etasjefatet med vase er absolutt intet unntak. Dette gjør Fontaine til er en svært eksklusiv gave som gjør seg like godt til jul som til bursdag eller jubileum. Det viktigste er at mottakeren setter pris på interiørdetaljer laget av kvalitetsmaterialer, og som sier mye med svært lite.

Detaljinformasjon

Etasjere med vase

  • materiale: glass, polert rustfritt stål
  • 25 cm høy

Produktomtaler

Write a review
2020-08-15T00:08:31+00:00