Trenger du hjelp?
Gratis levering fra 999 kr. Sikker betaling Trenger du hjelp? 52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Philippi: Glansfull bilderamme med gravering

Fra kr 399
Incl. VAT
- +
Med denne glansfulle bilderammen bevarer du minnene på best mulig måte. Denne stilige rammen er tilgjengelig i to størrelser, i tillegg til at den kan graveres med personlig tekst i en festlig, dekorativ font. Passer perfekt like godt som bryllupsgave til det forelskede paret, som til en gave til mamma på morsdagen. Like elegant som personlig!
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Philippi har klart det igjen: Enten det er bryllupsbildet eller familieportrettet du vil fremheve, kan vi ikke annet enn å anbefale denne bilderammen. I den største versjonen av denne rammen får du til og med plass til et bilde på størrelse 25 x 20 cm – som kan stilles ut på hylla i stua eller et annet sted hvor den blir et blikkfang i rommet. Også den noe mindre versjonen på 10 x 15 gir fantastisk bildekvalitet.

Når det kommer til denne typen utførelser er Philippi i egen klasse ettersom de setter så høye krav til kvalitet. Uansett hvilket bilde du setter i denne rammen, så kommer den til å gi det en fantastisk glans og den blir dermed en flott interiørdetalj i ethvert miljø. Et stort pluss er den personlige graveringen: fire linjer, to over og to under, kan graveres i en vakker font. Her får du plass til for eksempel navn, sted og dato samt en liten hilsen. Denne nydelige bilderammen passer som gave i romantiske sammenhenger som bryllup og forlovelse, men gjør seg like godt ut sammen med det siste familieportrettet. En gaveidé av ypperste klasse!

Detaljinformasjon

Glinsende bilderamme med gravering

  • I to størrelser
  • Svært kvalitativt design
  • Materiale: høyglanslakkert nikkel, glass
  • Til å ha på bord eller henge opp
  • 4 deler som kan graveres – vennligst ikke benytt spesialtegn

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2018-11-12T23:51:39+00:00