Trenger du hjelp?

Philippi: Høykvalitets sminkeboks med gravering

kr 1 495
Incl. VAT
- +
FREE SHIPPING

Leveringstid: Dette produktet er ikke lenger på lager. Klikk på knappen nedenfor og bestil et lignende produkt fra vår norske partner YourSurprise.no

Vakker til enhver tid. Den flotte sminkeboksen Philippi er like praktisk som den er elegant! Materialer av ypperste klasse, et gjennomtenkt design og et personlig preg som prikken over i-en gjør denne sminkeboksen med speil og uttakbar mappe til gaveideen med stil. Vil glede enhver kvinne som liker å se bra ut!
This gift is popular! Only 1 item left

kr 1 495

eller

Beskrivelse

Denne sminkeboksen passer for deg som setter krav til kvalitet og eleganse! Etuiet i eksklusiv lammenappa med elementer av rustfritt stål passer perfekt i enhver kvinnes håndveske. Utenpå kan boksen graveres langs magnetlåsen for et personlig preg, og når denne åpnes avsløres et lekkert interiør med to avdelinger i mørkebrun velur. I den ene siden ligger en myk, hvit skinnmappe. Inni denne kan man oppbevare den sminken man ønsker – for eksempel mascara, kajal og leppestift. På den andre siden av etuiet finnes et speil. Trekker du ut dette avsløres et rom for koster og små pensler – fire koster som passer perfekt inn i settet følger også med.

Kort sagt er dette en sminkeboks som passer perfekt for kvinnen som ønsker å se fresh ut til enhver tid, også når hun er på farten. En gaveidé for den moderne kvinnen som setter pris på klasse og personlig preg!

Detaljinformasjon

Sminkeboks fra Philippi

  • Kan graveres med personlig tekst
  • Lammenappa, polert rustfritt stål
  • Inklusive lærmappe av nappa
  • 4 høykvalitative tilbehør inkludert: Rougekost, øyenbryns- og vippebørste, øyenskyggekost og leppekost (hver ca. 11 cm)
  • Med magnetlukking
  • Lengde 17 cm, diameter: ca. 7 cm

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2019-10-17T18:46:40+00:00