Trenger du hjelp?

Philippi: Høykvalitets sminkeboks med gravering

kr 1 495
Incl. VAT
- +
Vakker til enhver tid. Den flotte sminkeboksen Philippi er like praktisk som den er elegant! Materialer av ypperste klasse, et gjennomtenkt design og et personlig preg som prikken over i-en gjør denne sminkeboksen med speil og uttakbar mappe til gaveideen med stil. Vil glede enhver kvinne som liker å se bra ut!

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Denne sminkeboksen passer for deg som setter krav til kvalitet og eleganse! Etuiet i eksklusiv lammenappa med elementer av rustfritt stål passer perfekt i enhver kvinnes håndveske. Utenpå kan boksen graveres langs magnetlåsen for et personlig preg, og når denne åpnes avsløres et lekkert interiør med to avdelinger i mørkebrun velur. I den ene siden ligger en myk, hvit skinnmappe. Inni denne kan man oppbevare den sminken man ønsker – for eksempel mascara, kajal og leppestift. På den andre siden av etuiet finnes et speil. Trekker du ut dette avsløres et rom for koster og små pensler – fire koster som passer perfekt inn i settet følger også med.

Kort sagt er dette en sminkeboks som passer perfekt for kvinnen som ønsker å se fresh ut til enhver tid, også når hun er på farten. En gaveidé for den moderne kvinnen som setter pris på klasse og personlig preg!

Detaljinformasjon

Sminkeboks fra Philippi

  • Kan graveres med personlig tekst
  • Lammenappa, polert rustfritt stål
  • Inklusive lærmappe av nappa
  • 4 høykvalitative tilbehør inkludert: Rougekost, øyenbryns- og vippebørste, øyenskyggekost og leppekost (hver ca. 11 cm)
  • Med magnetlukking
  • Lengde 17 cm, diameter: ca. 7 cm

Produktomtaler

Write a review
2020-02-26T05:36:25+00:00