Trenger du hjelp?
Gratis levering fra 999 kr. Sikker betaling Trenger du hjelp? 52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Philippi: Høykvalitets dreiebord av glass

kr 1 559
Incl. VAT
- +
Her dreier alt seg om å dele deilige delikatesser med hverandre uten store anstrengelser. Gi dette vakre dreiebordet til venner og bekjente som liker å sitte sammen rundt bordet og nyte et koselig måltid med et glass champange samt snacks.
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Enten som fruktbolle eller desserttallerkener, små kanapeer, diverse antipasti eller tapas! Med dette ekstraordinære dreiefatet i glass er det ingen grenser for hva det kan brukes til. Her er kreativitet og sofistikert design veldig viktig! Det elegante tilbehøret med kulene som er montert på legemet, er laget av stål. Hele konstruksjonen er designet slik at ingen av kulene går tapt og platen ikke kan falle ned. Egnet for stabil bruk på en hvilken som helst overflate!

Et eksklusivt og stilig tilbehør som inviterer til snack på et dreiefat av glass som kan nytes til middag eller en filmkveld sammen med dine kjære. En gave som vil tjene både som et spesielt blikkfang og som et praktisk serveringsfat. Denne gaven kommer til å gjøre enhver anledning vellykket for mottakeren.

Detaljinformasjon

Philippi: Høykvalitativt dreiebord av glass

  • Diameter: 35 cm
  • Materialer: glass, aluminium

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2018-11-21T03:06:38+00:00