Trenger du hjelp?

Philippi: Høykvalitets sigarett-etui med gravering

kr 569
Incl. VAT
- +
Elegant, lekkert og med personlig touch: Det graverte sigarettetuiet fra Philippi vil glede enhver røyker. Passer perfekt til litt finere anledninger som nyttårsfeiring og bryllup, men fungerer også svært godt til hverdagsbruk. Med den personlige graveringen har du en gave som gleder litt ekstra!

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Enhver røyker med litt stolthet burde eie et sigarettetui. Og for den røykeren som setter pris på kvalitet og eksklusiv utførelse, er sigarettetuiet fra Philippi i høyglanspolert nikkel midt i blinken. Etuiet ligger nett i hånden og får enkelt plass i både bukse- og jakkelommer med sine 11 x 8,5 cm, og det rommer 9 sigaretter av vanlig størrelse.

Sigarettetuiet lar seg også gravere med valgfri tekst – for eksempel med navnet til mottakeren, eller en spesiell dato du ønsker at han eller hun skal huske. Med dette sigarettetuiet tas elegansen tilbake til røykingen, i tillegg til at du slipper å stirre på de stygge sigarettpakkene hver gang du tar deg en sigarett. Dette er en flott oppmerksomhet til kollegaen du setter pris på, julegave til samboeren eller bursdagsgave til kompisen. Rett og slett en stilsikker gave for enhver røyker som vil tilføre litt glede hver gang han eller hun tar en sigarett!

Detaljinformasjon

Sigarettetui

  • Med personlig gravering
  • 11 x 8,5 cm
  • Rommer 9 sigaretter
  • Med metallbøyle for sikkert hold
  • Merk: Vennligst ikke benytt spesialtegn

Produktomtaler

Write a review
2020-07-13T22:39:16+00:00