Trenger du hjelp?
52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Philippi kakespade – "Askepott"

kr 295
Incl. VAT
- +
Det perfekte tilbehøret til prinsessekaken! Denne vakre kakespaden i rustfritt stål er basert på det berømte eventyret om Askepott, der den stakkars jenta mister skoen sin på ball. Kakespaden har en liten magnetisk hæl, som gjør at den ligner på denne magiske skoen! En artig liten gaveidé som sprer magi med hvert eneste kakestykke!
This gift is popular! Only 1 item left
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Det er synd at Askepott ikke mistet denne lille hælen da hun forlot ballet da klokken slo tolv. For da ville hun fått denne praktiske og vakre gaveideen! En kakespade er kanskje ikke like spennende som en prins eller et helt kongerike, men denne rustfrie kakespaden utgjør likevel en viktig rolle i husholdningen. Inspirert av Askepotts historie, er kakespaden formet som en elegant sko som skal løfte de eventyrlige kakene over på fatet. Og den magnetiske hælen kan tas av slik at inntrykket fullføres.

Den glatte overflaten og det vakre materialet, gjør kakespaden lett å rengjøre – så nå slipper Askepott å skrubbe oppvasken i timevis slik hun en gang pleide! Kakespaden er en lekker liten sak, som forvandler kjøkkenet om til et eventyr. En flott og kreativ gaveidé til både store og små prinsesser, og til alle som liker redskap med et originalt design!

Detaljinformasjon

Philippi kakespade – "Askepott"

  • En vakker kakespade i rustfritt stål
  • Liten magnet som kan tas av og på
  • Lengde: 21 cm
  • Materiale: rustfritt stål med magnetisk hæl

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2019-01-24T06:10:19+00:00