Trenger du hjelp?

Philippi: Lekker bolle med telys

kr 909
Incl. VAT
- +
Et tidløst utseende uten å være påtrengende: Det elegante designet kommer fra Philippi, og bergtar med sitt klassiske design. Telysholderne på kanten av bollen kan plasseres etter behov. Fyll bollen med vann og legg oppi flytende blomster, snacks eller en lekker julepynt – en allsidig glassbolle som virkelig vil imponere mottakeren!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

En utsmykning som passer til ethvert bord – en lekker glassbolle fra Philippi! Her har man brukt glass og krom til å lage en stor bolle med frihet til å skape sitt eget vakre tilbehør. På glassbollens kant plasseres fire telysholdere i høykvalitets-krom, og der plasseringen kan endres etter behov. Telysene skaper et vakkert og stemningsfullt lys, og fremhever pynten som legges oppi bollen. Hvorfor ikke pynte med sand og skjell som du har samlet på stranda i sommer, eller fylle bollen med vann slik at blomster kan flyte på overflaten? Vannet og lyset sørger for at pynten skinner helt fantastisk!

En perfekt dekorasjon til julen, da glassbollen kan fylles med festlige dekorasjonselementer! Bruk glassbollen som frukt eller nøttebolle, eller hva med en duftende potpourri? Her er mulighetene enorme! En flott gaveidé til alle festlige anledninger, og som virkelig pynter opp på bordet!

Detaljinformasjon

Philippi: Lekker bolle med telys

  • 4 telysholdere inkludert, kan tas av
  • Passer til alle kommersielle telys
  • Materiale: glass, krom
  • Mål: Diameter 30 cm, høyde 6 cm
  • Vekt: 2,4 kg

Produktomtaler

Write a review
2020-07-02T16:54:49+00:00