Trenger du hjelp?
52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Philippi - Lommespeil med gravering

kr 415
Incl. VAT
- +
Det er alltid lurt å ha med seg et lite lommespeil i vesken, og nå kan du gi bort dette lekre og praktiske speilet med egen inngravering! Et lommespeil i høy kvalitet fra Philippi som sørger for at sveisen sitter som den skal, og at man ikke har leppestift på tennene. Og med sin egen inngraverte tekst på forsiden, er dette et tilbehør alle jenter trenger i vesken sin!
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Speil, speil, speil på veggen der. Si meg hvem som er vakrest i landet her … Nå trenger du ikke vente til du kommer hjem for å speile deg, men kan bringe speilet med deg hvor hen du går! Lommespeilet fra Philippi er et lekkert og flatt speil med magnetisk lukking som skinner både på innsiden og utsiden. Det finnes også to forskjellige speil inni som gjør det enkelt å finne selv det minste frøet mellom tennene. Og med eget inngravert navn på forsiden av speileetuiet, er dette både en lekker og praktisk gave som vil bli satt stor pris på.

Med dette pene lommespeilet slipper man å gå rundt med mat i munnviken, eller spinat mellom tennene. Sørg derfor for at kvinnene i ditt liv får sitt eget, inngraverte speil. Både moren og søsteren din, venninnen og kjæresten, vil være deg evig takknemlige!

Detaljinformasjon

Philippi – Lommespeil med gravering

  • Lommespeil i høy kvalitet med personlig inngravering
  • Omkrets 6 cm
  • Med magnetisk lukking
  • Forsølvet
  • Speildesign med gravering

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2019-01-23T02:50:01+00:00