Trenger du hjelp?
Gratis levering fra 999 kr. Sikker betaling Trenger du hjelp? 52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Philippi: Lydhjerte nøkkelring

kr 79
Incl. VAT
- +
Denne vakre nøkkelringen gir fra seg vakre og enkle toner. Det er formet som et hjerte og utgjør en flott presang til noen du er ekstra glad i. En fin måte å samle alle nøklene sine på.
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.
  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Denne kjærlige oppmerksomheten i børstet krom kommer til å overraske mottakeren din og er en rørende gest. Det pent buede hjertet er ikke bare flott å se på, det er også svært praktisk siden man kan feste alle nøklene sine på det. Nøkkelringen ligger pent i hånden og er en fin påminnelse om å være elsket, hver gang vedkommende tar opp nøklene for å låse opp døren.

Kjenner du noen som har behov for en ekstra oppmuntring, eller kanskje noen som aldri finner nøklene sine? Da er dette en supersøt oppmerksomhet som gir glede i lang tid. Den vakre nøkkelringen kommer i en liten, rød fløyelsveske og gjør det hele til en komplett innrammet gave. Nøkkelringen er også fin å gi til seg selv, om man føler at man fortjener noe ekstra.

Detaljinformasjon

4 x 3,5 cm

  • I en rød fløyelsveske

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2018-10-22T08:28:39+00:00