Trenger du hjelp?

Philippi: Nøkkelring med kompass

kr 165
Incl. VAT
- +
Å overbevise deg om at det å ha et lite kompass på nøkkelringen er lurt, burde ikke være så vanskelig. Det trenger ikke en gang å være så alvorlig at du går deg vill ute i Oslomarka - det er kjedelig nok å ikke finne frem til klubben klokka 02:15 på lørdags morgen. Et kompass er praktisk siden du alltid vet hvilken retning du skal gå i.
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Den som virkelig bryr seg om andre, gir bort et kompass i gave. I disse smarttelefon-tider har vi riktig nok Google Maps og andre viderverdigheter som gjør at det er relativt enkelt å finne frem, men, hva i all verden gjør vi når batteriet er tomt (noe som slettes ikke skjer så altfor sjeldent)? Jo, da drar vi frem minikompasset på nøkkelringen og navigerer oss etter stjernene.

Denne nøkkelringen er stilig som få og en god hjelper når nøden er stor. Det er ikke bare designet til Philippi som er vakker, kvaliteten på deres produkter er også enestående og varer lenge. Dette fungerer perfekt som gave til noen som har en tendens til å alltid gå seg vill, både på land og strand.

Detaljinformasjon

Nøkkelring med kompass

  • Blankpolert nikkel/
  • Omkrets 3 cm

Produktomtaler

Write a review
2020-09-26T19:27:45+00:00