Trenger du hjelp?

Flere visninger

Philippi: Nøkkelring med kompass

Å overbevise deg om at det å ha et lite kompass på nøkkelringen er lurt, burde ikke være så vanskelig. Det trenger ikke en gang å være så alvorlig at du går deg vill ute i Oslomarka - det er kjedelig nok å ikke finne frem til klubben klokka 02:15 på lørdags morgen. Et kompass er praktisk siden du alltid vet hvilken retning du skal gå i.

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • 30 dager fri retur
kr 139
- +
Inkl. MVA, eksl. frakt
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.
  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • 30 dager fri retur
Beskrivelse

Detaljer

Den som virkelig bryr seg om andre, gir bort et kompass i gave. I disse smarttelefon-tider har vi riktig nok Google Maps og andre viderverdigheter som gjør at det er relativt enkelt å finne frem, men, hva i all verden gjør vi når batteriet er tomt (noe som slettes ikke skjer så altfor sjeldent)? Jo, da drar vi frem minikompasset på nøkkelringen og navigerer oss etter stjernene.

Denne nøkkelringen er stilig som få og en god hjelper når nøden er stor. Det er ikke bare designet til Philippi som er vakker, kvaliteten på deres produkter er også enestående og varer lenge. Dette fungerer perfekt som gave til noen som har en tendens til å alltid gå seg vill, både på land og strand.

Detaljinformasjon

Nøkkelring med kompass

  • Blankpolert nikkel/
  • Omkrets 3 cm
Produktomtaler
Skriv Din Egen Vurdering
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.
^2017-09-22T11:40:22+00:00