Trenger du hjelp?
52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Philippi: Nøkkelring "Min hund"

Fra kr 175
Incl. VAT
- +
Uten denne vil ikke herren eller fruen gå noe sted: Philippi hunde-nøkkelring er en sterk parallell til virkelighetens puddel, chihuahua, retriever eller dachs, som treffer eieren rett i hjertet og henges på et nøkkelknippe. Ikke så rart at den detaljerte hundekopien gir eieren grunn til å stråle:En av de fire versjonene passer også perfekt for hunde-elskere: enten den svarte puddelen eller chihuahuaen, den hvite retrieveren eller bronse-dachsen som fortsatt vil glede eieren eller være et minne.Takket være eksteriørets høye kvalitet, øye for design og fokus på detaljer vil man få mye moro med denne nøkkelringen. Den glatte avstøpningen i metall er behagelig å holde – og vil garantert være det flere ganger!Selv med monteringen har man tenkt på alt: En stripe lær og en stabil nøkkelring som sørger for at hunde-nøkkelringen henger stilfullt på nøkkelknippet som "Går tur med hunden" – og ikke bare løsner.En gave tilpasset den enkelte hundeeier – en flott idé!
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Hundevenner fastholder – med kvalitetsnøkkelringen "Min hund" kan enhver hundeeier ha sin favoritt i miniatyr! Tilgjengelig er en puddel, chihuahua, retriever, dachs eller i det minste en hund som likner svært mye. Definitivt et must og derfor ideell som gave!

Detaljinformasjon

Philippi: Nøkkelring "Min hund"

  • Valgfritt: Fire versjoner, velg mellom puddel, chihuahua, retriever, dachs
  • Materiale: Lakkert metallavstøpning, lær med nøkkelring
  • Mål: ca. 4 cm lang

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2019-02-22T08:03:00+00:00