Trenger du hjelp?
52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Philippi: Nøkkelring

kr 345
Incl. VAT
- +
Genialt annerledes og rettmessig tildelt pris flere ganger: Med nøkkelringen i gummi har Philippi startet en ny bevegelse. Ikke mer fikling og banning – når dreieknappen åpnes kan man enten legge til en ny nøkkel eller fjerne en gammel, og så lukkes nøkkelringen igjen. En liten gaveidé som absolutt begeistrer!
This gift is popular! Only 1 item left
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Fra jakker og ryggsekker – prinsippet med å overføre til nøkkelringer er ganske enkelt brilliant: det fleksible gummibåndet forblir på sin plass fordi låsen presser den sammen. Man sparer på nøkkelbåndet og trenger ikke anstrenge seg når man skal sette på eller ta av nøkler – i stedet er nå alle nøkkelendringer enkle og praktiske. Vri opp festet, trekk ut båndet, bytt nøkkel, sett gummibåndet på plass igjen gjennom ermet i rustfritt stål, vri rundt, ferdig.

Philippi nøkkelring er ikke bare funksjonell, men har også en svært flott design, er godt laget med materialer i høy kvalitet og har allerede vunnet flere priser, blant annet Red Dot Award. Den fleksible nøkkelringen er en sjeldenhet blant gaveidéer fordi den passer å gi i gave til nesten enhver anledning. En liten julegave som takk til en venn eller kunde – en fantastisk all-round gave på beste vis!

Detaljinformasjon

Philippi: Nøkkelring

  • Fleksibel nøkkelring
  • Materiale: vridd stål, gummi
  • Lengde: 10 cm

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2019-02-17T01:47:01+00:00