Trenger du hjelp?
Gratis levering fra 999 kr. Sikker betaling Trenger du hjelp? 52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Philippi Parkerings- og myntholder

kr 175
Incl. VAT
- +
Det blir ikke grisekjøring når man har denne søte grisen festet til dashbordet på bilen! Det er Philippi som har designet denne sjarmerende dingsen som skal sørge for å holde både på parkeringsbillett og en mynt til handlevognen. Formet som en sparegris som enkelt festes og justeres på dashbordet, blir dette en flott gave eller oppmerksomhet som passer til alle slags anledninger. Med sin lille størrelse på cirka 4 x 2,5 centimeter, er dette et praktisk redskap som tar overraskende liten plass! Holderen fra Philippi leveres med en sparegris i polert nikkel og en svart plate med selvfestende bunn som gjør det enkelt å feste den hvor som helst i bilen. Den magnetiske platen sørger for at "grisen" holder seg der den skal, og at parkeringsbilletten synes godt på utsiden av bilen. Og hvem har vel ikke manglet mynt til handlevognen, og måttet rote rundt i vesken eller lommen? Nå har man fast plass til mynten som settes inn i det lille hullet på toppen av "grisen". Gi den morsomme parkerings- og mynteholderen til familie og venner som trenger litt hjelp i hverdagen, og som blir en sjarmerende detalj i bilen!
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

En liten og fornuftig hjelper: Philippi Parkerings- og myntholder er et praktisk tilbehør som kan plasseres på dashbordet i bilen for å holde styr på både parkeringsbillett og mynt til handlevognen! Neste gang man skal ut og handle sørger denne lille "sparegrisen" for å holde på parkeringsbilletten slik at den er synlig og under kontroll. Og man har alltid et sted å plassere mynten til handlevognen. En flott gaveidé som alle kan trenge!

Detaljinformasjon

Philippi Parkerings- og myntholder

  • Leveringsomfang: En holder til parkeringsbillett og mynt
  • Egenskaper: Formet som en liten sparegris med et lite hull på toppen som passer til 1 euro-mynt
  • Leveres med svart plate med selvheftende bunn til feste på dashbordet, og med magnetisk støtte i platen
  • Materiale: Mynteholderen er laget av polert nikkel, og platen er en magnet med eget feste
  • Farge: Mynteholderen kommer i skinnende sølv, mens platen er svart
  • Mål: cirka 4 x 2,5 cm

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2018-11-12T23:56:51+00:00