Trenger du hjelp?

Philippi: Reisesmykkeskrin for menn

kr 525
Incl. VAT
- +
Gi bort et stilig smykkeskrin til mannen. Både på nattbordet hjemme eller som en nyttig hjelper på forretningsreisen er denne gaven garantert nyttig og vil bli flittig brukt av din kjære!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Menn vil heller ikke legge igjen sine yndlingssmykker når de reiser. Det praktiske reisesmykkeskrinet for menn har plass til en klokke og fire ringer – hvis gifteringen må lagres en gang, kan du trygt oppbevare den her. Praktisk oppbevaring til øredobber eller mansjettknapper som sørger for at du ikke mister smykker og ringer, og med en liten pose til oppbevaring av viktige småting.

Til smykker eller tilbehør, babytenner eller andre ting som ligger hjertet nært – dette vakre smykkeskrinet i skinn kombinerer det praktiske med elegant design. Denne gaveideen er perfekt for menn i alle aldre. Enten de reiser mye eller rett og slett ønsker et praktisk tilbehør til bruk hjemme – reisesmykkeskrinet sørger for at du alltid kan oppbevare dine favorittsmykker og andre ting som ligger hjertet nært, på en trygg og enkel måte.

Detaljinformasjon

Reisesmykkeskrin for menn

  • Materialer: lær og rustfritt stål
  • Produktomtaler

    Write a review
    2020-07-13T13:42:43+00:00