Trenger du hjelp?
52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Philippi: Salt- eller pepperbøsse

Fra kr 209
Incl. VAT
- +
Uvanlig og utrolig kult: krydderbøssene "Angel" og "Devil" er et svært stilig blikkfang, uten at det blir for mye. Materiale av høy kvalitet, flott form og en morsom designidé, gjør pepper- eller saltbøssene fra Philippi til en flott gaveidé, som garantert vil bli svært populær.
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

God? Dårlig? Det er blandingsforholdet som avgjør! I livet, som i maten, får man den rette smaken ved å balansere alle ingrediensene. Det bor en engel og en djevel i hver og en av oss, og det vises med disse stilige krydderbøssene fra Philippi. Den lille, sølvfargede engelen i polert nikkel, og den søte, svart-krommede pepperbøssen "devil", står diskret i sentrum av oppmerksomheten.

Individuelt, eller i sett med to, gir de to hjelperne inspirasjon til spisebordet og fantasien! Med den himmelske saltbøssen og hans onde følgesvenn, pepperbøssen, gir du bort en gave til noen du ønsker å gi kvalitet til. En stilig gave og glamorøs takk, til for eksempel bursdager, eller som julegave. Krydderrepresentanter fra himmelen og helvete er helt topp!

Detaljinformasjon

Philippi: Salt- eller pepperbøsse

  • 2 varianter avhengig av valg
  • Mål: høyde 7 cm

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2018-12-16T07:17:27+00:00