Trenger du hjelp?

Philippi: Skopussesett med gravering

kr 699
Incl. VAT
- +
For den verdensvante i alle situasjoner. Med det elegante skopussesettet i personlig gravert læretui, vil hen ønske å være like mye på reise som hjemme. Etuiet inneholder allerede alt som trengs til skoene; skokrem, svamp, pusseklut og en børste. Et skohorn er også en del av denne eksepsjonelle gaven til personen som er opptatt av stil!

eller

Other customers bought

Beskrivelse

En elegant veske? Et nydelig fyllepennholder-sett? Nei, det elegante læretuiet er faktisk – et skopussesett. For alle de som er opptatt av pene sko og et liv preget av stil, er det ingen tvil: Har du muligheten omgir du deg selvfølgelig med vakre ting – hvorfor skal det være annerledes med skopussing?

Dette elegante etuiet i mykt, sort lær er virkelig vakkert fra bunnen av. Dersom du åpner den magnetiske låsen med personlig gravering på det rustfrie stålet, kan du se at kvaliteten sørger for å holde det pent. En svart skopussduk er inkludert i settet, i tillegg til svart skokrem, en børste, svamp og et skohorn.

Gjør en person som reiser mye en tjeneste ved å sørge for at hen alltid har dette skopussesettet tilgjengelig. Dermed kan hen jevnlig gi skoene den siste finpussen! Det elegante settet i høy kvalitet er en eksepsjonell idé for de med ekstraordinære krav!

Detaljinformasjon

Philippi: Skopuss-sett i høy kvalitet med gravering

  • Avansert produkt fra Philippi
  • Rustfritt stål med personlig gravering
  • Materiale etui: Lær, rustfritt stål
  • Utstyrt med: Svart skokrem, glans svamp, børste, skohorn, pusselut (hver med holder)
  • Mål: 17,2 x 7,8 x 7,6 cm
  • Merknad: Vennligst ikke benytt spesialtegn for tilpassing!

Produktomtaler

Write a review
2020-09-21T20:31:42+00:00