Trenger du hjelp?

Philippi: Skopussesett med gravering

kr 699
Incl. VAT
- +
For den verdensvante i alle situasjoner. Med det elegante skopussesettet i personlig gravert læretui, vil hen ønske å være like mye på reise som hjemme. Etuiet inneholder allerede alt som trengs til skoene; skokrem, svamp, pusseklut og en børste. Et skohorn er også en del av denne eksepsjonelle gaven til personen som er opptatt av stil!

eller

Beskrivelse

En elegant veske? Et nydelig fyllepennholder-sett? Nei, det elegante læretuiet er faktisk – et skopussesett. For alle de som er opptatt av pene sko og et liv preget av stil, er det ingen tvil: Har du muligheten omgir du deg selvfølgelig med vakre ting – hvorfor skal det være annerledes med skopussing?

Dette elegante etuiet i mykt, sort lær er virkelig vakkert fra bunnen av. Dersom du åpner den magnetiske låsen med personlig gravering på det rustfrie stålet, kan du se at kvaliteten sørger for å holde det pent. En svart skopussduk er inkludert i settet, i tillegg til svart skokrem, en børste, svamp og et skohorn.

Gjør en person som reiser mye en tjeneste ved å sørge for at hen alltid har dette skopussesettet tilgjengelig. Dermed kan hen jevnlig gi skoene den siste finpussen! Det elegante settet i høy kvalitet er en eksepsjonell idé for de med ekstraordinære krav!

Detaljinformasjon

Philippi: Skopuss-sett i høy kvalitet med gravering

  • Avansert produkt fra Philippi
  • Rustfritt stål med personlig gravering
  • Materiale etui: Lær, rustfritt stål
  • Utstyrt med: Svart skokrem, glans svamp, børste, skohorn, pusselut (hver med holder)
  • Mål: 17,2 x 7,8 x 7,6 cm
  • Merknad: Vennligst ikke benytt spesialtegn for tilpassing!

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2019-10-18T11:51:00+00:00