Trenger du hjelp?

Philippi: Visittkortboks med gravering

kr 945
Incl. VAT
- +
Den perfekte oppbevaring for kontaktene dine! I denne visittkortboksen føler forretningspartnere seg like verdsatt som venner og slektninger. Boksen i rustfritt stål er belagt med mykt fløyel innvendig og inneholder et alfabetisk register, noe som gjør den perfekt som gave til en kollega som trenger å få litt orden i visittkortene sine!

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Det finnes knapt et yrke hvor man ikke har behov for gode kontakter. Enten det er snakk om bransjekolleger, forretningspartnere eller kunder, er det å vite hvem man burde snakke med til hvilken tid, svært viktig for å bygge seg en karriere. Visittkort er en vanlig måte å utveksle kontaktdata på, men de er til lite hjelp hvis de blir liggende og slenge i en jakkelomme her, eller i en veske der. Det er derfor lurt å samle alle viktige visittkort i et alfabetisk register, noe du får med denne lekre visittkortboksen fra Philippi.

Den elegante utførelsen i polert rustfritt stål gjør denne boksen til et blikkfang på ethvert skrivebord. Som om ikke den praktiske nytteverdien og det edle designet var nok, kan boksen også graveres med navnet til mottakeren. Dermed har man her en svært personlig gave som garantert blir populær i forbindelse med en forfremmelse på jobben, eller kanskje et jubileum av noe slag. Uansett anledning – visittkortboksen fra Philippi vil garantert overraske!

Detaljinformasjon

Philippi: Visittkortboks med gravering

  • av høyglansende rustfritt stål
  • belagt med grå fløyel innvendig
  • inklusive alfabetisk register (indeks)
  • personlig gravering – uten spesialtegn!

Produktomtaler

Write a review
2020-05-28T13:57:37+00:00