Trenger du hjelp?
Gratis levering fra 999 kr. Sikker betaling Trenger du hjelp? 52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Philippi: XXL Krystallaskebeger med gravering

kr 1 555
Incl. VAT
- +
Philippi leverer nok en gang et produkt av klasse: Det elegante, ekstra store askebegeret i krystallglass med personlig gravering, blir umiddelbart et blikkfang i rommet. Et godt valg som gave til noen som elsker å røyke sigar i ny og ne!
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Det er ikke bare materialet på dette elegante askebegeret som er krystallklart, også selve utførelsen bærer preg av å ha skrellet vekk det overflødige – dermed har askebegeret et tydelig og enkelt, men også overbevisende formspråk. Askebegeret fra Philippi er mer enn bare et askebeger, ja, det er nesten som man vegrer seg for å stumpe sigaretten eller sigaren her. Dets utsøkte, men samtidig nedtonede design, skaper umiddelbart et blikkfang i rommet og sklir rett inn i veldig mange ulike interiørstiler.

Hvis du har en sigarrøyker i familien eller vennegjengen, da har du funnet en suveren gave i dette ekstra store askebegeret. Det veier nesten 4 kilo, og foruten krystallglass består det også av 9 % bly. Som kronen på verket kan askebegeret også graveres med valgfri navn og årstall, i tillegg til den allerede påtrykte teksten ”The last Gentleman“. En klassisk gave for en ekte gentleman!

Detaljinformasjon

Philippi: XXL Krystallaskebeger med gravering

  • materiale: krystallglass, 9 % bly
  • størrelse: 20 x 20 cm
  • vekt: 3,7 kg
  • graveringsdesign: "The last Gentleman“ – navn og årstall kan gjøres personlig
  • ingen spesialtegn mulig

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2018-11-17T10:16:17+00:00