Trenger du hjelp?

Philippi: XXL Krystallaskebeger med gravering

kr 1 555
Incl. VAT
- +
Philippi leverer nok en gang et produkt av klasse: Det elegante, ekstra store askebegeret i krystallglass med personlig gravering, blir umiddelbart et blikkfang i rommet. Et godt valg som gave til noen som elsker å røyke sigar i ny og ne!

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Det er ikke bare materialet på dette elegante askebegeret som er krystallklart, også selve utførelsen bærer preg av å ha skrellet vekk det overflødige – dermed har askebegeret et tydelig og enkelt, men også overbevisende formspråk. Askebegeret fra Philippi er mer enn bare et askebeger, ja, det er nesten som man vegrer seg for å stumpe sigaretten eller sigaren her. Dets utsøkte, men samtidig nedtonede design, skaper umiddelbart et blikkfang i rommet og sklir rett inn i veldig mange ulike interiørstiler.

Hvis du har en sigarrøyker i familien eller vennegjengen, da har du funnet en suveren gave i dette ekstra store askebegeret. Det veier nesten 4 kilo, og foruten krystallglass består det også av 9 % bly. Som kronen på verket kan askebegeret også graveres med valgfri navn og årstall, i tillegg til den allerede påtrykte teksten ”The last Gentleman“. En klassisk gave for en ekte gentleman!

Detaljinformasjon

Philippi: XXL Krystallaskebeger med gravering

  • materiale: krystallglass, 9 % bly
  • størrelse: 20 x 20 cm
  • vekt: 3,7 kg
  • graveringsdesign: "The last Gentleman“ – navn og årstall kan gjøres personlig
  • ingen spesialtegn mulig

Produktomtaler

Write a review
2020-01-20T17:24:32+00:00